Sunday, October 6, 2024
Home » Στην κορυφή της Premier για ακόμα μία εβδομάδα η Λίβερπουλ – Πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με Τσιμίκα βασικό!

Στην κορυφή της Premier για ακόμα μία εβδομάδα η Λίβερπουλ – Πέρασε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας με Τσιμίκα βασικό!

0 comments

Στην κορυφή της Premier League για ακόμα μία εβδομάδα θα παραμείνει η Λίβερπουλ!

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ πέρασε από το «Selhurst Park Stadium» και την έδρα της Κρίσταλ Πάλας πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0, συνεχίζοντας έτσι τις εξαιρετικές εμφανίσεις της σε Αγγλία και Ευρώπη!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντιόγκο Ζότα στο 9ο λεπτό, με τον Πορτογάλο φορ να σκοράρει με κοντινή προβολή το 60ό του τέρμα στην 100ή συμμετοχή του με τη φανέλα των «reds», έπειτα από γύρισμα του Χάκπο μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Κώστα Τσιμίκα!

Ο Έλληνας μπακ ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος στο βασικό σχήμα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ στην Premier League, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στα 80 λεπτά που αγωνίστηκε.
Ωστόσο, οι άνθρωποι των «κόκκινων» αγωνιούν για την κατάσταση του Άλισον Μπέκερ, με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να αποχωρεί από το 79ο λεπτό με πρόβλημα τραυματισμού, δείχνοντας πως πονούσε αρκετά…

Με τη νίκη αυτή, η Λίβερπουλ έφτασε τις έξι νίκες και τους 18 βαθμούς μετά τις πρώτες 7 αγωνιστικές, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +4 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, που υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου τη Φούλαμ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More