Sunday, October 6, 2024
Home » Γκούλα: «Το γήπεδο ήταν επικίνδυνο, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε»

Γκούλα: «Το γήπεδο ήταν επικίνδυνο, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε»

0 comments

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αντριάν Γκούλα παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα με 2-0 που δέχθηκε η ομάδα του από την Καρμιώτισσα.

Στην κάμερα της Cytavision:

«Γνωρίζαμε ότι το γήπεδο είναι επικίνδυνο. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά δεν είχαμε συγκέντρωση. Είναι πολύ καλή ομάδα στις αντεπιθέσεις, τους δώσαμε την ευκαιρία και μας έβαλαν τον γκολ”

Δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και τα τελειώματα μας στο κουτί, δεν ήταν σωστά. Ευχαριστών τον κόσμο για την στήριξη.”

Με την ΕΝΠ παλέψαμε μέχρι το τέλος, σήμερα δεν κάναμε το ίδιο.»

Στην συνέντευξη τύπου:

«Δεν δώσαμε το 100%

Δεν αξίζαμε τη νίκη σήμερα, ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά κτίσαμε το μομέντουμ για τον αντίπαλο. Είχαν το πλεονέκτημα που έπαιζαν στο γήπεδο τους, με αυτό το γρασίδι.

Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στις αντεπιθέσεις. Προσπαθήσαμε να τα αλλάξουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Υστερούσαμε στην επίθεση, στο τρασίτιον και την κυκλοφορία της μπάλα.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς που μας στηρίζουν. Ήταν καλή ευκαιρία για να ανεβούμε στην βαθμολογία. Έλειπαν αρκετοί παίκτες σήμερα. Φάνηκε ότι υστερούσαμε στην δημιουργικότητα. Βλέπουμε την συνέχεια.

Έχουμε διάφορους και ασυνήθιστους τραυματισμούς. Αναλύουμε την κατάσταση και ψάχνουμε παίκτες να αντικαταστήσουν αυτούς που λείπουν. Ίσως υπάρχει θέμα χημείας λόγω των πολλών αλλαγών που γίνονται.»

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More