Saturday, October 5, 2024
Home » Λύγισε τη Βενέτσια και επέστρεψε στα τρίποντα η Βερόνα

Λύγισε τη Βενέτσια και επέστρεψε στα τρίποντα η Βερόνα

0 comments

Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες η Βερόνα! Χάρη στο αυτογκόλ του Γιόρονεν στο φινάλε του αγώνα, οι «τζαλομπλού» επικράτησαν με 2-1 της Βενέτσια, για την 7η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι, με τον Οριστάνιο μόλις στο 3’ να ανοίγει το σκορ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν άμεσα αντίδραση και στο έκαναν το 1-1 με τον Τένγκστεντ. Η Βερόνα στη συνέχεια είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα, με τη Βενέτσια να μην μπορεί να κάνει και πολλά.

Με τον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να φτιάχνουν τη μια φάση μετά την άλλη και τους φιλοξενούμενους να παίζουν κυρίως στις αντεπιθέσεις. Τελικά η Βερόνα έγραψε το 2-1 στο 81ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από προσπάθεια του Κάστανου, ο Γιόρονεν σκόραρε άθελά του στην εστία της ομάδας του για να χαρίσει τη νίκη στους «τζαλομπλού».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More