Saturday, October 5, 2024
Home » Για μια Χρυσή Κουκουβάγια! Απίστευτο κυνήγι θησαυρού έλαβε τέλος μετά από 31 χρόνια

Για μια Χρυσή Κουκουβάγια! Απίστευτο κυνήγι θησαυρού έλαβε τέλος μετά από 31 χρόνια

0 comments

Το κυνήγι θησαυρού για τη “Χρυσή Κουκουβάγια” στη Γαλλία φαίνεται να έχει τελειώσει μετά από αναφορές ότι κάποιος έλυσε τον γρίφο και βρήκε το αγαλματίδιο. Αυτό καθιστά το κυνήγι το μεγαλύτερο σε διάρκεια στον κόσμο, καθώς κράτησε 31 χρόνια, 5 μήνες και 9 ημέρες. Το 1993, ο Γάλλος συγγραφέας Régis Hauser, με το ψευδώνυμο Max Valentin, έθαψε μια κουκουβάγια ως προώθηση του βιβλίου του “Στα Ίχνη της Χρυσής Κουκουβάγιας”, υποστηρίζοντας ότι11 γρίφοι θα αποκάλυπταν την τοποθεσία. Υπέθετε ότι θα βρισκόταν σύντομα.

Ο συνδημιουργός του παιχνιδιού, ο ζωγράφοςMichel Becker, ανακοίνωσε στο Discord του κυνηγιού ότι κάποιος τελικά βρήκε την κουκουβάγια. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ακριβώς την βρήκε. Ο Becker έγραψε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Χρυσή Κουκουβάγια βρέθηκε χθες το βράδυ, ταυτόχρονα με την υποβολή της λύσης στο σύστημα επαλήθευσης». Μετά τον θάνατο του Hauser, υπήρξε νομική διαμάχη μεταξύ των κληρονόμων του και του Becker, ο οποίος έλαβε τις απαντήσεις των γρίφων στις αρχές του 2020 και αναζωογόνησε το κυνήγι.

Το βραβείο είναι ένα αγαλματίδιο κουκουβάγιας 10 κιλών από ασήμι και χρυσό, αξίας περίπου 150.000 ευρώ, αλλά η κρυμμένη εκδοχή είναι από μπρούντζο. Ο νικητής μπορεί τώρα να την ανταλλάξει με την πραγματική, που βρίσκεται στην κατοχή του Becker. Ο Hauser είχε δηλώσει το 1996 ότι οι γρίφοι δεν ήταν τόσο δύσκολοι αν οι κυνηγοί συνεργάζονταν. Οι απαντήσεις των γρίφων αναμένεται να δημοσιευθούν στο μέλλον, προσφέροντας λύση σε όσους πήραν μέρος στο κυνήγι θησαυρού.

Διαβάστε επίσης: Σοκ! Ρωσίδα έκανε βιντεάκι στο TikTok, σκόνταψε και… σκοτώθηκε

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More