Friday, October 4, 2024
Home » Ομόνοια: Στο ΓΣΠ… δεν μασάει!

Ομόνοια: Στο ΓΣΠ… δεν μασάει!

0 comments

Εδώ είναι ΓΣΠ και η Ομόνοια… δεν μασάει. Σ’ ένα τρελό και παραγωγικό δεύτερο ημίχρονο, με το οποίο διέγραψε το κακό πρώτο μέρος, η ομάδα της Λευκωσίας έκαμψε την αντίσταση της Βίκινγκουρ με το επιβλητικό 4-0, στην πρώτη αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Είναι η πρώτη φορά από τις τέσσερις παρουσίες της Ομόνοιας σε φάση ομίλων, που αρχίζει νικηφόρα. Ένας καλός οιωνός για τη συνέχεια, στην προσπάθεια των πρασίνων να φθάσουν μακριά στη διοργάνωση. Οι πράσινοι μετρούν το απόλυτο στους επτά αγώνες που έδωσαν στην έδρα τους, τέσσερις στο Κόνφερενς Λιγκ και τρεις στο πρωτάθλημα. Πολύ σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα που θέλει να έχει πετυχημένη σεζόν. Παράλληλα, πέρα από τους τρεις βαθμούς, πιστώθηκε και ο λογαριασμός της με €400.000! Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Μια… άλλη, αφηνιασμένη Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο, έφθασε στην πιο ευρεία νίκη της σε φάση ομίλων. Σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των χιλιάδων οπαδών της και βλέπει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τη συνέχεια στη διοργάνωση, αλλά και στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί η δύσκολη έξοδος με τον Άρη την Κυριακή.

Με τον «χρυσοκέφαλο» Σενού Κουλιμπαλί (51’), που έφθασε τα τρία γκολ στο Κόνφερενς Λιγκ και πέντε συνολικά στη σεζόν, τον Ανδρόνικο Κακουλλή να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει δις (81’, 90’), δίχτυα είδε και ο Σαϊντού Αλιούμ (86’) περνώντας επίσης ως αλλαγή, η Ομόνοια έφθασε στην ευρεία νίκη.

Τα βρήκε σκούρα η ομάδα του Νταμπράουσκας στο πρώτο ημίχρονο, αφού η αργή ανάπτυξη σε συνδυασμό με την καλά οργανωμένη Βίκινγκουρ, δεν επέτρεψε στο «τριφύλλι» να δημιουργήσει και να βάλει πίεση στην αντίπαλό του. Διάστημα που είχε ως «φύλακα άγγελο» τον Φαμπιάνο, που είπε «όχι» τρεις φορές στην προσπάθεια των Χάνσεν (19’), Ντζούριτς (23’), Ινγκιμούνταρσον (25’).

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα, με τους πράσινους να ανεβάζουν απόδοση. Σ’ αυτό βοήθησε αρχικά η αλλαγή του Χαραλάμπους και ακολούθως του Κακουλλή. Πίεσαν ψηλά, είχαν τον πλήρη έλεγχο, έφτιαξαν και τέλειωσαν φάσεις, φθάνοντας τελικά στη μεγάλη νίκη.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise