Wednesday, October 2, 2024
Home » ΑΕΚ: Βρήκε το χαμένο της χαμόγελο και θέλει να το διατηρήσει

ΑΕΚ: Βρήκε το χαμένο της χαμόγελο και θέλει να το διατηρήσει

0 comments

Η ΑΕΚ δείχνοντας σταθερά σημάδια βελτίωσης, κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη φετινή σεζόν, κάτι που αναμφίβολα προσφέρει ψυχολογικό ντοπάρισμα στην ομάδα ενόψει και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, με αρχή απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Η νίκη με 4-0 επί του Ακρίτα Χλώρακας για το Κύπελλο, σε συνδυασμό με τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αποδεικνύει πως η ομάδα βρίσκει πλέον ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, κάτι που έλειπε στους πρώτους αγώνες της χρονιάς.

Η βελτίωση αυτή έγκειται τόσο στη νοοτροπία της ομάδας, όσο και στην αποτελεσματικότητα μπροστά στην αντίπαλη εστία. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όπου η ΑΕΚ συχνά έδειχνε ασταθής, πλέον παρουσιάζεται πιο συγκροτημένη και ευχέρεια στην επίθεση. Η συνεισφορά του Αϊτόρ, που πέτυχε χατ τρικ, και η σταθερή παρουσία παικτών όπως οι Εκπολό, και Φαράζ δείχνουν ότι η ομάδα έχει βρει χημεία και ρυθμό, κάτι που της έλειπε στην αρχή της σεζόν.

Σημαντικό στοιχείο αυτής της νέας πορείας είναι η βελτίωση στη νοοτροπία των παικτών. Η ΑΕΚ δεν περιορίζεται πια στο να κυνηγά μόνο τη νίκη, αλλά το κάνει με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Η διαφορά με τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν είναι εμφανής, καθώς τότε η ομάδα είχε δυσκολίες στη δημιουργία και αξιοποίηση των ευκαιριών. Στα δύο τελευταία ματς όμως, οι επιθετικές προσπάθειες μετατρέπονται σε γκολ, κάτι που αναδεικνύει και την αποτελεσματικότητα των παικτών στην τελική προσπάθεια.

Με την ομάδα πλέον να λειτουργεί πιο ομαλά, ο Χένινγ Μπεργκ έχει καταφέρει να χτίσει τη βάση για μία πιο σταθερή σεζόν, δείχνοντας ότι οι παίκτες αφομοιώνουν τις οδηγίες του και αποδίδουν με ορθολογικό τρόπο στο γήπεδο. Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη δεν είναι απλά θέμα αριθμών, αλλά αναδεικνύει την πρόοδο της ΑΕΚ στο να ελέγχει τον ρυθμό των αγώνων, κάτι που ήταν ζητούμενο στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Αυτή η αλλαγή στον αγωνιστικό ρυθμό και στη νοοτροπία της ομάδας έρχεται σε κομβική στιγμή, καθώς η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή (6/10) τον ΑΠΟΕΛ, και αυτή η αγωνιστική και ψυχολογική σταθερότητα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια της χρονιάς.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise