Wednesday, October 2, 2024
Home » Χάλασε τον «σεφτέ» της Αϊντχόφεν ο Μπραγκάντσα

Χάλασε τον «σεφτέ» της Αϊντχόφεν ο Μπραγκάντσα

0 comments

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η Αϊντχόφεν απείλησε και στο 15’ ένα λάθος διώξιμο των αμυντικών της Σπόρτινγκ ύστερα από ταλαιπωρία μέσα στην περιοχή των Πορτογάλων κι ο Σούτεν με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ισραελ για το 1-0, γκολ που μέτρησε μετά από έλεγχο του VAR για επιθετικό φάουλ. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τις δύο εστίες, πλην της κεφαλιάς του Γκονσάλο Ινάσιο στο 45’+1’.

Στην έναρξη της επανάληψης, ο Σαΐμπαρι έχασε δύο καλές ευκαιρίες για την PSV, με τον Ντε Γιονγκ να απωλά την σημαντικότερη των Ολλανδών στο 56’ με το πλασέ του να περνά μόλις άουτ από το δοκάρι του Ισραελ. Στη συνέχεια, οι αλλαγές των δύο τεχνικών έριξαν κατακόρυφα τον ρυθμό και δεν δημιουργούταν φάση μπροστά στις δύο εστίες, πλην της καρφωτής κεφαλιάς του Λανγκ στο 73΄’ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ισραελ. Ο Κουέντα στο 76΄απάντησε για τα «λιοντάρια».

Ο Μπακαγιόκο απειλούσε σταθερά τους Λουζιτανούς, η μπάλα τιμώρησε την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, αφού στο 84΄ ένας συνδυασμός των πρωταθλητών Πορτογαλίας έφερε τη σέντρα του Αραούχο από τα αριστερά και το ωραίο πλασέ στην κίνηση από τον Μπραγκάντσα. Οι δύο ομάδες βγήκαν μπροστά στην απέλπιδα προσπάθεια να φτάσουν στη νίκη, με τη Σπόρτινγκ να χάνει την τελευταία ευκαιρία του ματς στο 94’.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise