Monday, September 30, 2024
Home » Cyprus Fintech Summit 2024: Διεθνείς ειδικοί στον τομέα του fintech συγκεντρώνονται για να συζητήσουν το μέλλον της AI στον χρηματοοικονομικό τομέα

Cyprus Fintech Summit 2024: Διεθνείς ειδικοί στον τομέα του fintech συγκεντρώνονται για να συζητήσουν το μέλλον της AI στον χρηματοοικονομικό τομέα

0 comments

Το Cyprus Fintech Summit 2024 (#CFS2024), το κορυφαίο fintech συνέδριο του νησιού, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2024 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στη Λεμεσό.

Η φετινή εκδήλωση θα συγκεντρώσει κορυφαίους διεθνείς ηγέτες του fintech, καινοτόμους, επενδυτές και ρυθμιστές, για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις που διαμορφώνουν τον χρηματοοικονομικό τεχνολογικό τομέα.

Καθώς η Κύπρος καθιερώνεται ως σημαντικός κόμβος fintech στην Ευρώπη, το #CFS2024 προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν ιδέες, να εξερευνήσουν προηγμένες λύσεις και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες που θα επηρεάσουν το μέλλον του κλάδου.

Κύρια χαρακτηριστικά του CFS2024:

Ειδικοί ομιλητές: Το CFS2024 θα περιλαμβάνει βασικές ομιλίες, συζητήσεις πάνελ και συνομιλίες με κορυφαίους ηγέτες της βιομηχανίας, καινοτόμους του fintech και διεθνείς ειδικούς.

  1. Μαράτ Καρπένκο, Συνιδρυτής @ Wargaming.net και @ InData Labs: Ως συνιδρυτής της InData Labs, ο Μαράτ είναι παθιασμένος με την παροχή λύσεων εστιασμένων στις επιχειρήσεις που βελτιώνουν τη διορατική και βασισμένη στα δεδομένα διαχείριση. Ως COO και επικεφαλής επιχειρηματικής ανάπτυξης στην Wargaming.net, βοήθησε την εταιρεία να επεκταθεί παγκοσμίως και να δημιουργήσει καινοτόμα και ελκυστικά παιχνίδια για ένα ποικίλο και πιστό κοινό.
  2. Ντένις Έφρεμοφ, PhD: Επενδυτής Series B+ σε τεχνολογικά startups | Principal @ R136 Ventures: Έμπειρος επαγγελματίας επενδύσεων με υπόβαθρο στη συμβουλευτική διαχείρισης. Ο Ντένις έχει εμπειρία στη διαχείριση ιδιωτικών κεφαλαίων, ειδικών καταστάσεων και στη δημιουργία κλαμπ συν-επενδύσεων και εξεύρεσης κεφαλαίων από θεσμικούς επενδυτές.
  3. Δρ. Άκης Τσεκούρας, Επικεφαλής Mastercard Advisors Cluster: Με 20 χρόνια διεθνούς επιχειρηματικής διαχείρισης, συμβουλευτικής και επιχειρηματικότητας, ο Άκης ηγείται μιας υψηλής απόδοσης περιφερειακής ομάδας στη Mastercard, οδηγώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και προωθώντας την καινοτομία.

Καινοτόμα θέματα: Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πληροφορίες για τις τελευταίες τάσεις του fintech, όπως οι εξελίξεις στο blockchain, την τεχνητή νοημοσύνη, τις ψηφιακές πληρωμές και το συνεχώς μεταβαλλόμενο ρυθμιστικό τοπίο.

Δικτύωση και συνεργασία: Με τη συμμετοχή εκατοντάδων επαγγελματιών fintech και υπευθύνων λήψης αποφάσεων, το συνέδριο θα προσφέρει γενναιόδωρες ευκαιρίες για δικτύωση, συνεργασία και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Έκθεση καινοτομίας: Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει επίσης έναν ειδικό χώρο έκθεσης, με επιδείξεις των πιο πρόσφατων καινοτομιών του fintech, από νεοφυείς επιχειρήσεις μέχρι καθιερωμένες εταιρείες που επαναστατούν στο χρηματοοικονομικό οικοσύστημα.

Γιατί να παρακολουθήσετε το CFS2024;

Το Cyprus Fintech Summit είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για οποιονδήποτε ασχολείται με τον τομέα του fintech. Από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και startups, μέχρι παρόχους τεχνολογίας και κυβερνητικούς αξιωματούχους, το συνέδριο προσφέρει μια πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων, εξερεύνηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και συζητήσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον του fintech.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος του Cyprus Fintech Summit 2024. Είτε θέλετε να επιδείξετε τις καινοτομίες της εταιρείας σας, είτε να μάθετε από τους ηγέτες του κλάδου είτε να δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές συνδέσεις, το CFS2024 είναι ένα σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο fintech.

Πληροφορίες εγγραφής:

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο συνέδριο, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση https://cyprusfintechsummit.com/. Συνιστάται έγκαιρη εγγραφή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα της εκδήλωσης στο hi@cyprusfintechsummit.com.

digitallife.com.cy

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise