Monday, September 30, 2024
Home » Ομόνοια: Όπως τη θέλουν οι οπαδοί της!

Ομόνοια: Όπως τη θέλουν οι οπαδοί της!

0 comments

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είχαν ψεγάδια οι τέσσερις πρώτες εμφανίσεις της Ομόνοιας, εντός των τειχών, για το πρωτάθλημα. Τα οποία (ψεγάδια) «γιγαντώθηκαν» την περασμένη εβδομάδα, στην ήττα από την Ανόρθωση. Προχθές, όμως, στο ΓΣΠ, η Ομόνοια ήταν όπως τη θέλουν οι φίλοι της και -σε μεγάλο βαθμό- όπως τη θέλει ο προπονητής της.

Συντριπτική υπεροχή, κυριαρχία κι έντονο το αίσθημα ότι «όπου να ‘ναι θα μπει γκολ!». Ήταν τέτοια η πίεση, που η όποια ανησυχία από το προβάδισμα της ΑΕΛ μετριάστηκε. Οι επιθέσεις κατά κύματα (συνολικά 23 τελικές προσπάθειες) και πάνω από είκοσι στατικές φάσεις έξω από την περιοχή του αντιπάλου (μόνο 17 ήταν τα κερδισμένα κόρνερ!), συνέθεσαν ένα σκηνικό που παρέπεμπε σε μια άνετη και ευρεία νίκη. Σε άνετη εξελίχθηκε, ευρεία δεν έγινε, κυρίως λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης του αντίπαλου τερματοφύλακα. Αυτό, όμως δεν εμπόδισε τον Βάλαντας Νταμπράουσκας να χαρίσει συγχαρητήρια και απονέμει εύσημα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ήταν ικανοποιημένος επειδή οι παίκτες του δεν ξέφυγαν από το πλάνο. Ο Κακουλλής, άργησε άλλα ισοφάρισε σε πολύ καλό χρονικό σημείο, ενώ στην επανάληψη ο Κουλιμπαλί πήρε τ’ όπλο του και η Ομόνοια έφτασε εύκολα στη νίκη. Δεν πήρε ό,τι άξιζε, διότι το σκορ έπρεπε να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, γεγονός που παραδέχθηκε ακόμη κι ο τεχνικός της ΑΕΛ.

«Υπάρχουν 36 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στατιστικά ίσως να δέχεσαι ένα γκολ ανά παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε στο πλάνο μας, στο παιχνίδι μας και στο ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε για να μπορέσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Κρατάμε τα πάρα πολλά θετικά, όμως, από αύριο ξεχνάμε αυτό το ματς. Επικεντρωνόμαστε στο ματς της Ευρώπης, την Πέμπτη», ανέφερε ο Νταμπράουσκας κι έδωσε το σύνθημα για την υποδοχή της ισλανιδκής Βίκινγκουρ.

Γνωρίζει ότι μια εμφάνιση όπως η προχθεσινή ενδέχεται να είναι αρκετή για τη νίκη επί των Ισλανδών. Έχει βέβαια κάθε λόγο να περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του («είναι λίγο απογοητευτικό που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο») και περιμένει πώς και πώς να ενημερωθεί για την κατάσταση του Σεμέδο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise