Sunday, September 29, 2024
Home » Έφτασε… Οκτώβρης για να πανηγυρίσει η Χετάφε!

Έφτασε… Οκτώβρης για να πανηγυρίσει η Χετάφε!

0 comments

Επιτέλους νίκη για τη Χετάφε! Οι Μαδριλένοι επικράτησαν 2-0 της Αλαβές και πήραν το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν στη La Liga. Μάλιστα, έπρεπε να περιμένουν ως την 8η αγωνιστική και σχεδόν να… μπει Οκτώβρης για να πανηγυρίσουν επιτέλους, με τους ηττημένους να μένουν στη μέση της βαθμολογίας.

Ο Αραμπάρι στο 42ο λεπτό έδωσε σκορ στην αναμέτρηση και το προβάδισμα στη Χετάφε, με τον Μίγια στο 58’ να σκοράρει με πέναλτι για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 1-1 έμεινε η Βαγεκάνο με την Λεγανές στο «Βαγέκας», με τις δύο ομάδες να χτίζουν σερί… ισοπαλιών. Οι μεν γηπεδούχοι με τρεις κολλητές και βρίσκονται στην 8η θέση, οι δε φιλοξενούμενοι με δύο και είναι μόλις 17οι.

Ο Καμέλο στο 8’ σήκωσε στο πόδι το «Βαγιέκας» για το 1-0 της ομάδας του, η οποία κράτησε και το προβάδισμα ως το φινάλε του ημιχρόνου. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση με τον Κρους στο 55’ για να σώσουν τον βαθμό.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise