Saturday, September 28, 2024
Home » Ανόρθωση: Ένας Πολωνός σταρ με τον φοίνικα στο στήθος

Ανόρθωση: Ένας Πολωνός σταρ με τον φοίνικα στο στήθος

0 comments

Υπό άλλες συνθήκες, η κάθοδος του Γκρέκορζ Κριχόβιακ στην Κύπρο και την Ανόρθωση θα ήταν… μετεγγραφή αεροδρομίου. Στη νέα τάξη πραγμάτων, ο Πολωνός διεθνής είναι «πολυτέλεια» για την «Κυρία», υπό την έννοια ότι δεν έχει τα χρήματα για να «πληρώσει» το βιογραφικό του.

Γι’ αυτό και μάλλον δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν ότι δεν έρχεται στην ομάδα της Αμμοχώστου για τα λεφτά, αλλά ενδεχομένως ως μια νέα πρόκληση. Η Ανόρθωση ανακοίνωσε χθες κατ’ αρχήν συμφωνία με τον… πολυεκατομμύριουχο Γκρέκορζ Κριχόβιακ των 100 συμμετοχών με την εθνική Πολωνίας, με την εντυπωσιακή διαδρομή και τις μεγάλες παραστάσεις. Έρχεται με το παράθυρο των άνεργων και ο Γιάννης Οκκάς βάζει στο ρόστερ έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει ποικιλότροπα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ενημέρωσε πως έχασε τη πτήση ο Κριχόβιακ

Στα 34 του χρόνια, έχει στην πλάτη του 15 χρόνια καριέρας σε ψηλό επίπεδο κι ήταν στην αποστολή σε τελική φάση δύο Μουντιάλ (2018 και 2022) και δύο Euro (2016 και 2020)! Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, μεταξύ των οποίων και δύο Γιουρόπα Λιγκ με τα χρώματα της Σεβίλης (2015, 2016). Εκτίναξε έτσι την αξία του κι η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε 37,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Ρεμς, στη Ναντ, στην αγγλική Γουέστ Μπόμιτς, στη Λοκομοτιβ Μόσχας, στην Κρασνοντάρ, στην ΑΕΚ Αθηνών για έξι μήνες, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είναι βασικός σε ομάδες της Σαουδικής Αραβίας (Αλ Σαμπάμπ και Άμπχα). Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο τέλος Μαΐου.

Σύμφωνα με δεκάδες δημοσιεύματα στην πατρίδα του, ο Πολωνός πρωτοκλασάτος μέσος είναι ταυτόχρονα ένας πετυχημένος επιχειρηματίας. Με επενδύσεις που εκπλήσσουν, γι αυτό και η τονίζεται ότι η περιουσία του έχει ξεπεράσει τα 40 εκ. ευρώ.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise