Friday, September 27, 2024
Home » All-in-One Xbox App με Game Pass στα iPhone

All-in-One Xbox App με Game Pass στα iPhone

0 comments

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σύντομα θα συνδυάσει τις εφαρμογέςXbox και Xbox Game Pass για iPhone και iPad, καθώς και για Android, δημιουργώντας μια ενιαία εμπειρία χρήστη. Οι λειτουργίες της εφαρμογής Xbox Game Pass θα μεταφερθούν στην κύρια Xbox app, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες μέσα από μία μόνο εφαρμογή. Στην ανανεωμένη εφαρμογή Xbox, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τη συνδρομή τους στο Game Pass, να περιηγούνται στον κατάλογο των παιχνιδιών, να βλέπουν και να διεκδικούν προνόμια και πολλά άλλα.

Η αλλαγή αυτή έχει ως στόχο να απλοποιήσει τη διαδικασία για τους χρήστες και να τους προσφέρει έναν πιο εύκολο τρόπο να διαχειρίζονται τις συνδρομές και τα παιχνίδια τους. Οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να εναλλάσσονται μεταξύ δύο διαφορετικών εφαρμογών για να εκτελούν τις βασικές λειτουργίες που σχετίζονται με το Xbox και το Game Pass, καθώς όλα θα συγκεντρωθούν σε μία εφαρμογή.

Xbox app

Στο πλαίσιο αυτής της μετάβασης, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Xbox Game Pass για iPhone και iPad θα αφαιρεθεί από το App Store τον Νοέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες αυτών των συσκευών θα πρέπει να κατεβάσουν ή να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Xbox για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Game Pass. Η αφαίρεση της αυτόνομης εφαρμογής Game Pass αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Microsoft να ενοποιήσει τις λειτουργίες της και να κάνει την εμπειρία πιο απλή και φιλική προς τον χρήστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Xbox Game Pass είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει στους παίκτες έναν κυλιόμενο κατάλογο παιχνιδιών για να παίξουν σε κονσόλα Xbox ή σε υπολογιστή με Windows. Μέσω της εφαρμογής Xbox Game Pass, οι χρήστες μπορούσαν να αναζητούν, να βλέπουν και να κατεβάζουν τα διαθέσιμα παιχνίδια του καταλόγου, αλλά τα παιχνίδια αυτά δεν μπορούσαν να παιχτούν απευθείας σε συσκευές iPhone ή iPad.

Αυτή η αλλαγή ενδεχομένως να είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της Microsoft να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης στις κινητές συσκευές και να προσφέρει μια πιο ενοποιημένη πλατφόρμα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν τα παιχνίδια και τα προνόμια τους πιο εύκολα.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More