Saturday, October 5, 2024
Home » Χρύσανθος Σαββίδης: Μάστιγα η ποντίκα για τους γεωργούς στην επαρχία Πάφου

Χρύσανθος Σαββίδης: Μάστιγα η ποντίκα για τους γεωργούς στην επαρχία Πάφου

0 comments

Επιστολή προς τον Διευθυντή του Τμήματος Γεωργίας, Αρτέμη Αντωνιάδη, για το σοβαρό πρόβλημα με την αύξηση του πληθυσμού της ποντίκας και τις τεράστιες καταστροφές στις καλλιέργειες των γεωργών σε περιοχές της επαρχίας Πάφου, απέστειλε χθες ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης.

Αφορμή για την επιστολή, διευκρινίζει, αποτέλεσαν τα έντονα παράπονα που δέχτηκε από γεωργούς της κοινότητας Περιστερώνα στην επαρχία Πάφου, για την αύξηση της ποντίκας και τις καταστροφές που προκαλούνται στις καλλιέργειες και τα δέντρα τους.

Ζήτησα από τον κ.Αντωνιάδη να επιληφθεί του θέματος το γρηγορότερο δυνατόν και ζήτησα όπως άμεσα λειτουργοί του Τμήματος επισκεφθούν την κοινότητα, αναφέρει ο βουλευτής Πάφου.

Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον και τη μέχρι τώρα δράση του κ. Αντωνιάδη, σε θέματα που αφορούν τις αγροτικές περιοχές και την αγροτική ανάπτυξη είμαι σίγουρος ότι θα διερευνήσει με υπευθυνότητα το ζήτημα , καταλήγει.

Πηγή: Philenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More