Friday, September 27, 2024
Home » ΔΗΣΥ για κατάργηση μέτρων: Θα παρουσιάσουμε δικές μας προτάσεις

ΔΗΣΥ για κατάργηση μέτρων: Θα παρουσιάσουμε δικές μας προτάσεις

0 comments

Ουδέποτε θεωρήσαμε ότιτα έκτακτα μέτρα θα πρέπει να γίνουν μόνιμα, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλά για την κατάργηση μέτρων κατά της ακρίβειας από την κυβέρνηση.

Συμπλήρωσε πως εδώ και αρκετούς μήνες είπαμε ότι χρειάζεται ένας άλλος σχεδιασμός με μόνιμα και ουσιαστικά μέτρα που θα ανακουφίσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις συνθήκες ακρίβειας και υψηλών επιτοκίων.

Ανέφερε πως το ίδιο είχαμε σημειώσει και όταν η κυβέρνηση επανέφερε τη φορολογία των 8,3 σεντ στα καύσιμα πριν μερικούς μήνες.

Επίσης δήλωσε πως πέραν των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, ιδιαίτερη έμφαση λέγαμε ότι θα έπρεπε να δοθεί στη μεσαία τάξη, στις οικογένειες με παιδιά και φοιτητές, στους χαμηλόμισθους και στις μικρές επιχειρήσεις. «Όπως επίσης και πολύ περισσότερες επενδύσεις και κίνητρα για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και για εξοικονόμηση και αποθήκευση ενέργειας».

Τέλος, τόνισε ότι, «αντί αυτών των πιο πιεστικών αναγκών καθώς και των επενδύσεων μακροπρόθεσμου αποτελέσματος, παρακολουθούμε μια αστόχευτη διόγκωση των ανελαστικών δαπανών του κράτους. Θα παρουσιάσουμε ξανά εκτενώς τιςδικές μας προτάσεις κατά τη συζήτηση των προϋπολογισμών στη Βουλή».

Πηγή: philenews.com

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise