Friday, September 27, 2024
Home » Δυτικοί διπλωμάτες κατηγορούν Νετανιάχου-Κατς για υπονόμευση εκεχειρίας με Χεζμπολάχ

Δυτικοί διπλωμάτες κατηγορούν Νετανιάχου-Κατς για υπονόμευση εκεχειρίας με Χεζμπολάχ

0 comments

Επικαλούμενος το tweet του Κατς, ένας δυτικός διπλωμάτης ανέφερε ότι «αυτό μοιάζει με σκόπιμη βλάβη των διαπραγματεύσεων», μεταδίδει η Haaretz

Oι πρόσφατες δηλώσεις ανώτερων Ισραηλινών αξιωματούχων κατά μιας πιθανής κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα σε Ισραήλ και Χεζμπολάχ αποτελούν υπονόμευση των συνομιλιών, αναφέρουν δύο δυτικοί διπλωμάτες που επικαλείται η Haaretz.

Advertisement

Δηλώσεις όπως αυτή που εξέδωσε ο Υπουργός Εξωτερικών ΊσραελΚατς, λέγοντας ότι «δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός στο βορρά», θα μπορούσαν να ανατρέψουν τις διπλωματικές προσπάθειες και να οδηγήσουν σε πλήρη πόλεμο, αναφέρουν οι πηγές.

  • Μέση Ανατολή: Σύροι φεύγουν από τη χώρα για να γλιτώσουν από τον πόλεμο… και σκοτώνονται στο Λίβανο

Επικαλούμενος το tweet του Κατς, ο ένας εκ των δύο διπλωματών ανέφερε ότι «αυτό μοιάζει με σκόπιμη βλάβη στις διαπραγματεύσεις».

Διπλωμάτης χώρας που υποστηρίζει τις συνομιλίες εξέφρασε την ανησυχία του για την ανακοίνωση προς τους δημοσιογράφους που εστάλη από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι το Ισραήλ έχει θέσει όρους για τις συνομιλίες που η Χεζμπολάχ δεν θα δεχτεί.

«Αυτές οι παρατηρήσεις δεν είναι χρήσιμες», λέει ο αξιωματούχος.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More