Friday, September 27, 2024
Home » Πάφος FC: Έπεσε μαχόμενη, μα επιβεβαίωσε τη δυναμική της

Πάφος FC: Έπεσε μαχόμενη, μα επιβεβαίωσε τη δυναμική της

0 comments

Πάλεψε με νύχια και δόντια για την κατάκτηση του πρώτου Σούπερ Καπ της ιστορίας της αλλά έμεινε με την όρεξη η Πάφος FC. Οι γαλάζιοι ηττήθηκαν με 0-1 από τον ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο Άλφαμεγα και δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο έκανε τη ζωή της δύσκολη απέναντι στους πρωταθλητές. Δέχθηκε γκολ από το 58ο δευτερόλεπτο σε μία φάση που λειτούργησαν όλα λάθος στα μετόπισθεν και σαν να μην έφθανε αυτό έμεινε και με παίκτη λιγότερο από το 12’! Ο Ντράγκομιρ αποβλήθηκε, μέσω VAR, για βίαιο κτύπημα με τις τάπες στον Τσεπάκ και το έργο των κυπελλούχων έγινε εξαιρετικά δύσκολο.

Κι όμως, η Πάφος FC το πάλεψε και με το παραπάνω. Έχοντας τρομερά αποθέματα ενέργειας όχι μόνο έπαιξε στα ίσα τον ΑΠΟΕΛ, αλλά κυριάρχησε σε μεγάλο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου. «Άγγιξε» την ισοφάριση σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, με τον Ποντέλο να αστοχεί με κεφαλιά αμαρκάριστος στο 47’ και τον Κορέια να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Μπέλετς στο 62’ μετά την πάσα του Μπρούνο. Το γεγονός και μόνο πως οι δύο ακραίοι αμυντικοί συνεργάστηκαν στην αντίπαλη περιοχή και ενώ η Πάφος έπαιζε με δέκα παίκτες λέει πολλά.

Το ζητούμενο δεν ήρθε, ο πρώτος τίτλος της χρονιάς χάθηκε, όμως η παφιακή ομάδα επιβεβαίωσε ότι διαθέτει ποιοτική ομάδα και βάθος στο ρόστερ για να κυνηγήσει όλους τους εγχώριους τίτλους.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise