Wednesday, September 25, 2024
Home » Καθαρός… τρόμος στο πρώτο trailer της ταινίας Sinners

Καθαρός… τρόμος στο πρώτο trailer της ταινίας Sinners

0 comments

Το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας Sinners του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Ryan Coogler μόλις κυκλοφόρησε και η ατμόσφαιρα φαίνεται άκρως συναρπαστική. Ο Coogler, γνωστός για τα ισχυρά του κοινωνικά δράματα όπως το Fruitvale Station, καθώς και για τα blockbuster όπως το Black Panther, αυτή τη φορά καταπιάνεται με τον καθαρό τρόμο.

Η ταινία διαδραματίζεται στον αμερικανικό Νότο κατά την εποχή του Jim Crow τη δεκαετία του 1930. Η πλοκή επικεντρώνεται σε δύο δίδυμα αδέρφια και τους δύο ερμηνεύει ο Michael B. Jordan, που επιστρέφουν στη γενέτειρά τους με την ελπίδα να ξεκινήσουν νέες ζωές. Όμως, έρχονται αντιμέτωποι με κάτι βαθιά σκοτεινό και απειλητικό. Την ημέρα, οι κάτοικοι της μικρής πόλης νιώθουν μια ανησυχητική παρουσία που τους παρακολουθεί, με πρωταγωνιστές τους Miles Caton, Wunmi Mosaku, Jayme Lawson, Omar Benson Miller, και Li Jun Li.

Τη νύχτα, ο τρόμος παίρνει πιο συγκεκριμένη μορφή, καθώς παράξενες ομάδες αγνώστων, όπως η Hailee Steinfeld, εμφανίζονται στο τοπικό μπαρ ζητώντας να τους καλέσουν μέσα. Οι τακτικοί πελάτες του μπαρ καταλήγουν να οχυρώνονται για προστασία. Ο τρόμος εντείνεται με μια σκηνή ενός αγοριού που φέρει άγρια νυχιές στο πρόσωπό του, αλλά το trailer διατηρεί ένα αινιγματικό τόνο, χωρίς να αποκαλύπτει πολλά για τη φύση της υπερφυσικής ιστορίας.

Είναι σπάνιο να δούμε ένα στούντιο να δείχνει τόσο αυτοσυγκράτηση στην προώθηση μιας από τις πιο αναμενόμενες νέες ταινίες, κάτι που ίσως είναι δείγμα ότι το Sinners κρύβει κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

Δείτε το trailer του Sinners:

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More