Wednesday, September 25, 2024
Home » Ντεμπούτο για τα ακουστικά Nothing Ear (open)

Ντεμπούτο για τα ακουστικά Nothing Ear (open)

0 comments

Τα Nothing Ear (open) είναι τα πρώτα open-ear ασύρματα ακουστικά της Nothing, με σχεδιασμό που κάθεται πάνω στο αυτί και διαθέτει αγκίστρια σιλικόνης για στήριξη. Διατηρούν τον χαρακτηριστικό ημιδιαφανή σχεδιασμό της εταιρείας και είναι σχεδιασμένα για άνεση όλη την ημέρα και επίγνωση του περιβάλλοντος, χωρίς ενεργή ακύρωση θορύβου. Τα ακουστικά διαθέτουν εξωτερικά ηχεία και το Sound Seal System, που μειώνει τη διαρροή ήχου για καλύτερη ιδιωτικότητα. Ζυγίζουν 8,1 γραμμάρια και έχουν αντοχή σε σκόνη και νερό (IP54), όπως και η θήκη φόρτισης.

Τα Ear (open)διαθέτουν οδηγούς 14.2mm με επικάλυψη τιτανίου και συνδέονται μέσω Bluetooth 5.3 με δυνατότητα σύνδεσης σε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Κάθε ακουστικό περιλαμβάνει δύο μικρόφωνα και τεχνολογία Clear Voice 3.0 για καλύτερη ποιότητα κλήσεων, ενώ οι χειρισμοί γίνονται με τσιμπήματα για αναπαραγωγή μουσικής, έλεγχο έντασης και διαχείριση κλήσεων.

Nothing Ear (open)

Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, τα Ear (open) συνεργάζονται με την εφαρμογή Nothing X, επιτρέποντας την προσαρμογή του EQ, των ελέγχων και την ενημέρωση του λογισμικού. Υποστηρίζουν επίσης το Find My network, λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης για gaming, και ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με το ChatGPT, η οποία απαιτεί συσκευή Nothing Phone.

Η μπαταρία των 64mAh προσφέρει 8 ώρες αναπαραγωγής, ενώ η θήκη των 635mAh επεκτείνει τη συνολική διάρκεια στις 30 ώρες. Η φόρτιση γίνεται μόνο μέσω USB-C, χωρίς ασύρματη δυνατότητα. Τα Ear (open) είναι διαθέσιμα σε λευκό χρώμα και κοστίζουν €149, με προπαραγγελίες από σήμερα και κυκλοφορία την 1η Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Vigor3912S: η DrayTek λανσάρει έναν ακόμα πανίσχυρο router

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More