Wednesday, September 25, 2024
Home » “Παγώνουν” οι ταινίες του Martin Scorsese “Life of Jesus” και “Frank Sinatra”

“Παγώνουν” οι ταινίες του Martin Scorsese “Life of Jesus” και “Frank Sinatra”

0 comments

Μια ταινία τουMartin Scorsese είναι πάντα κάτι που ανυπομονούμε να δούμε, το Variety όμως αναφέρει ότι τα επόμενα δύο έργα του σκηνοθέτη θα καθυστερήσουν. Ο Scorsese σχεδίαζε να γυρίσει δύο ταινίες back-to-back φέτος, συμπεριλαμβανομένης της Ζωής του Ιησού, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Shūsaku Endō του 1973, και μια βιογραφική ταινία για τον Frank Sinatra.

Ωστόσο, τα δύο projects έχουν αναβληθεί, ενώ κανένα από τα δύο δεν πρόκειται να γυριστεί φέτος. Η Ζωή του Ιησού αναμενόταν να βγει πρώτη, αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα σχετικά με το καστ. Το project βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, με τον σκηνοθέτη να ελπίζει να γυρίσει την ταινία στο Ισραήλ, την Ιταλία και την Αίγυπτο. Νωρίτερα φέτος, ο ίδιος είπε ότι εξακολουθεί να το υπολογίζει. «Το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή», είπε ο Martin Scorsese. «Τι είδους ταινία δεν είμαι σίγουρος, αλλά θέλω να κάνω κάτι μοναδικό και διαφορετικό που θα μπορούσε να είναι προκλητικό και ελπίζω επίσης διασκεδαστικό. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος πώς να το κάνω».

Martin Scorsese

Όσο για τον Frank Sinatra, ο Scorsese σκέφτεται εδώ και αρκετό καιρό μια βιογραφική ταινία για τον θρυλικό τραγουδιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξέταζε τον Leonardo DiCaprio για να πρωταγωνιστήσει ως Sinatra μαζί με την Jennifer Lawrence ως Ava Gardner, αλλά όπως και με το The Life of Jesus, τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Κάποια στιγμή, η ταινία έπρεπε να ξεκινήσει την παραγωγή τον Νοέμβριο. Ωστόσο, πολλές πηγές δήλωσαν στο Variety ότι όσοι συμμετείχαν στο έργο ειδοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα ότι η ημερομηνία έναρξης είχε ακυρωθεί. Δεν είναι σαφές εάν το έργο έχει λάβει την “ευλογία” της Tina Sinatra, η οποία ελέγχει την περιουσία του αείμνηστου πατέρα της. Μια τέτοια έγκριση θα ήταν απαραίτητη.

Η τελευταία ταινία του Scorsese ήταν το Killers of the Flower Moon, που αφηγείται το πραγματικό μυστήριο του ινδικού έθνους Osage στην Οκλαχόμα τη δεκαετία του 1920, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι μετά την ανακάλυψη πετρελαίου κάτω από τη γη τους.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More