Wednesday, September 25, 2024
Home » Δημητρίου: «Η προσπάθεια για ενίσχυση συνεχίζεται»

Δημητρίου: «Η προσπάθεια για ενίσχυση συνεχίζεται»

0 comments

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Το παιχνίδι με την Ανόρθωση: Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερη, καθώς όσα βλέπαμε στο γήπεδο στα πρώτα στάδια της αναμέτρησης δεν μας έκαναν να νιώσουμε πως θα ερχόταν το αποτέλεσμα που ήρθε. Η ομάδα ξεκίνησε με τη γνωστή της αγωνιστική ταυτότητα: γρήγορη ανάπτυξη, κινήσεις στους χώρους και πλουραλισμό στην εκδήλωση επιθέσεων, γρήγορη επανάκτηση μπάλας και πίεση στον αντίπαλο. Παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που φτιάξαμε δεν ήρθε το γκολ και ακολούθως γύρω στο 20λεπτο είχαμε μια πεντάλεπτη διακοπή λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, κάτι που πάγωσε τον ρυθμό. Όταν άρχισε η ομάδα να πιάνει ξανά τις εντάσεις της στο γήπεδο ήρθε η αποβολή και έπειτα ένα χρονικό διάστημα στο οποίο προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε με τα νέα δεδομένα. Δυστυχώς ήρθε το γκολ της Ανόρθωσης στο τελευταίο λεπτό της 10λεπτης καθυστέρησης του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα προσπάθησε με παίκτη λιγότερο να ισοφαρίσει, φτιάξαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, είχαμε και κάποιες πολύ καλές προϋποθέσεις, όμως δεν αποφύγαμε την ήττα. Ήταν γενικά ένα παιχνίδι από το οποίο μπορούμε να μάθουμε αρκετά με στόχο να γίνουμε ακόμη πιο καλή ομάδα. Στη διαδικασία ανάπτυξης της ομάδας θα έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα, από τα οποία όμως μπορούμε να αντλήσουμε στοιχεία που θα μας κάνουν καλύτερους.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: Μπροστά στον κόσμο μας θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να παρουσιάσουμε μια αγωνιστική εικόνα που θα τον αφήσει ικανοποιημένο. Ξέρουμε ότι το έργο μας απέναντι στην ΑΕΛ θα είναι δύσκολο, καθώς δείχνει πως έχει δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που διεκδικεί κάθε παιχνίδι, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις για να φτάσουμε στο ζητούμενο. Είμαστε μια ομάδα που μισά να χάνει, άρα ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από την αίσθηση του προηγούμενου παιχνιδιού είναι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Για την διαιτησία του αγώνα: Δεν θα κάνουμε δημόσιο σχόλιο, τουλάχιστο την παρούσα χρονική στιγμή.

Τα αγωνιστικά νέα: Ο Γιάννης Μασούρας αναμένεται στη σημερινή απογευματινή προπόνηση να ακολουθήσει μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Ματέους Μουσιαλόφσκι είχε ένα κτύπημα στην προπόνηση και προπονείται ατομικά. Συνεπώς, για τους δύο θα πρέπει να αναμένουμε μέχρι την τελευταία προπόνηση για το κατά πόσο θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Στεπίνσκι.

Μετεγγραφική ενίσχυση: Υπάρχουν ακόμη λίγες μέρες μέχρι την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής και η προσπάθεια για ενίσχυση συνεχίζεται.

Το θέμα με τον χορηγό του πρωταθλήματος: Η ΚΟΠ με την απόφασή της να συμφωνήσει για νέο χορηγό πρωταθλήματος με ανταγωνιστική εταιρία του μεγάλου χορηγού οκτώ ομάδων της πρώτης κατηγορίας έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα σε εμάς και στις άλλες ομάδες, τόσο άμεσα όσο και για στο μέλλον με άλλες στοιχηματικές εταιρίες που συνήθως χορηγούν το ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά παγκόσμια. Η ΚΟΠ οφείλει να βρει μια βιώσιμη λύση διότι εάν δεν το πράξει τότε οι ομάδες θα έχουν σοβαρές απώλειες τα επόμενα τρία χρόνια.

Για το ζήτημα των φορολογικών υποχρεώσεων: Είμαστε εντάξει με την προτεινόμενη αύξηση των εσόδων των ομάδων από τη φορολογία στο στοίχημα, φτάνει όλες οι ομάδες να τηρούν τις συμφωνίες που κάνουμε και να λειτουργούν βάση αυτών των συμφωνιών. Δεν δεχόμαστε τη λογική του να τρέχουμε να κάνουμε νέες συμφωνίες για να βοηθήσουμε τις ομάδες που δεν τηρούν τις προηγούμενες συμφωνίες. Συνεπώς, ναι, δεν έχουμε κανένα θέμα να αυξηθούν τα έσοδα των ομάδων από το στοίχημα, ωστόσο την ίδια ώρα θα πρέπει όσοι δεν τηρούν τις συμφωνίες που έγιναν με το Κράτος να έχουν επιπτώσεις και όχι στο τέλος της ημέρας να αποκτούν και πλεονέκτημα έναντι σε όσους τις τηρούν.

Για την συνάντηση στην ΚΟΠ για το θέμα της βίας: Η τοποθέτησή μας στη συνάντηση που έγινε στην ΚΟΠ κινήθηκε σε δύο σημεία. Το Πρώτο ήταν πως όλοι οι Φορείς θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, Κράτος – Πολιτεία – Αστυνομία – ΚΟΠ και το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και τα Σωματεία. Ναι, τα Σωματεία πρέπει να έχουν απαιτήσεις από τους αρμόδιους Φορείς και να αναζητούν ευθύνες από αυτούς, αλλά ταυτόχρονα οφείλουν και να λειτουργούν προληπτικά και να μην παραμένουν αδρανή μπροστά στα περιστατικά βίας. Στο Δεύτερο μας σημείο επισημάναμε πως θα πρέπει να μπει ένα τέλος στη δημόσια συζήτηση για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για όλες τις ομάδες κάθε φορά που παρουσιάζονται μεμονωμένα περιστατικά βίας. Υπάρχουν οι αναθεωρημένοι πειθαρχικοί κανονισμοί της ΚΟΠ, υπάρχει και η νομοθεσία του Κράτους για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα. Πρέπει να εστιάσουμε στην τιμωρία αυτών που παρεκτρέπονται και όχι κάθε τρεις και λίγο να ζητάμε να τιμωρηθούν και οι ομάδες που καταφέρνουν να μην έχουν παραβατικές συμπεριφορές στις κερκίδες τους και οι φίλαθλοι που συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια στα γήπεδα.

Εισιτήρια διαρκείας: Οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας έχουν φτάσει περίπου στις 10970, επίδοση που προκαλεί θαυμασμό.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More