Wednesday, September 25, 2024
Home » Πρώτο trailer για το Thunderbolts της Marvel

Πρώτο trailer για το Thunderbolts της Marvel

0 comments

Η πολυαναμενόμενη ταινία τηςMarvel Studios, Thunderbolts, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2025 και ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα με το πρώτο της επίσημο trailer. Εμπνευσμένο από την ομώνυμη ομάδα των κόμικς, το Thunderbolts παρουσιάζεται ως η εκδοχή της Marvel του Suicide Squad. Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα πρώην ηρώων και πρώην κακών που ενώνονται για να αντιμετωπίσουν μια υπερδύναμη απειλή.

Το trailer αποκαλύπτει τη δυναμική σύσταση της ομάδας, η οποία περιλαμβάνει γνωστά πρόσωπα του MCU. Η Γελένα Μπελόβα/Λευκή Χήρα (Φλόρενς Πιου) επανενώνεται με τον πατρικό της σύμμαχο Αλεξέι Σοστάκοφ/Κόκκινο Φύλακα (Ντέιβιντ Χάρμπορ), ενώ παράλληλα συναντά τον U.S. Agent/Τζον Γουόκερ (Γουάιατ Ράσελ), τη Γκοστ/Άβα Σταρ (Χάνα Τζον-Κάμεν), την Taskmaster/Αντονία Ντρέικοφ (Όλγα Κουριλένκο) και τον Winter Soldier/Μπάκι Μπαρνς (Σεμπάστιαν Σταν). Η ομάδα καλείται να συνεργαστεί για να αντιμετωπίσει μια ακαθόριστη απειλή, που ενδέχεται να είναι ο μυστηριώδης Bob (Λούις Πούλμαν) ή η γνώριμη Βαλεντίνα Αλέγκρα ντε Φοντέιν (Τζούλια Λούις-Ντρέιφους).

Δείτε το trailer του Thunderbolts:

Η Βαλεντίνα έχει ήδη ξεκινήσει να συγκεντρώνει αυτήν την ομάδα αποσυνάγωγων χαρακτήρων σε προηγούμενες παραγωγές, όπως το The Falcon and the Winter Soldier και το Black Widow. Τώρα, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να φέρει εις πέρας ένα ακόμα μεγαλύτερο σχέδιο. Στο τρέιλερ, υπονοείται ότι το ιστορικό Avengers Tower θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Με σκηνοθέτη τον Τζέικ Σράιερ και σεναριογράφους τους Έρικ Πίρσον, Λι Σουνγκ Τζιν και Τζοάνα Κάλο, πολλοί από τους οποίους συνέβαλαν στην επιτυχία της σειράς Beef, η ταινία αναμένεται να φέρει το δικό της ξεχωριστό ύφος. Αν και το μυστήριο της αστερίσκου στον τίτλο παραμένει, το Thunderbolts υπόσχεται να φέρει μια ανατρεπτική προσέγγιση στη δυναμική του MCU.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More