Wednesday, September 25, 2024
Home » Πάφος FC/Τζάτζα: Ισοφάρισε ήδη ρεκόρ καριέρας και θέλει να το συντρίψει!

Πάφος FC/Τζάτζα: Ισοφάρισε ήδη ρεκόρ καριέρας και θέλει να το συντρίψει!

0 comments

Η Πάφος FC τρέχει με… χίλια στο πρωτάθλημα, είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο των τεσσάρων νικών και έχει πανηγυρίσει ήδη την ιστορική πρώτη πρόκριση σε League Phase (πρώην όμιλοι) ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Τζάτζα αποτελεί δίχως αμφιβολία ένα σημαντικό γρανάζι στη γραμμή κρούσης της καλοκουρδισμένης γαλάζιας μηχανής του Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Η εκρηκτικότητα, η τεχνική κατάρτιση και η τρομερή ικανότητα στο ένας εναντίον ενός καθιστούν τον 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ «εφιάλτη» για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΛ ήταν τα πρώτα του στο φετινό μαραθώνιο, ενώ συνδέθηκε με τα αντίπαλα δίχτυα άλλες δύο φορές στη φάση των προκριματικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και συγκεκριμένα σε βάρος των Κλουζ και ΤΣΣΚΑ 1948. Έφτασε τα τέσσερα τέρματα και με το… καλημέρα στη σεζόν ισοφάρισε ήδη την κορυφαία επίδοση καριέρας στο σκοράρισμα, αφού στη σύντομη καριέρα του σε Βραζιλία, Πορτογαλία και Ρωσία δεν κατάφερε ποτέ να σπάσει το φράγμα των τεσσάρων τερμάτων.

Στόχος του ίδιου και προσδοκία της Πάφος FC δεν είναι απλά να καταρρίψει το ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα αλλά να το συντρίψει και γιατί όχι να δημιουργήσει επίδοση που δύσκλα θα ξεπεράσει στο μέλλον. Άλλωστε, αγωνίζεται σε μία πολύ επιθετική και ταλαντούχα ομάδα, η οποία σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος έχει σκοράρει 12 γκολ, μέσο όρο 3 γκολ ανά παιχνίδι, και διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More