Wednesday, September 25, 2024
Home » Ομόνοια: Οι επιλογές ανάγκης στην επίθεση πίσω από τον Κακουλλή

Ομόνοια: Οι επιλογές ανάγκης στην επίθεση πίσω από τον Κακουλλή

0 comments

Χωρίς τον Μάριους Στεπίνσκι θα αγωνιστεί η Ομόνοια στα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, με ΑΕΛ εντός έδρας για την 5η αγωνιστική και Άρη εκτός για την 6η αγωνιστική.

Ο Πολωνός επιθετικός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, επομένως ήλθε η ώρα να δοκιμαστεί το βάθος του ρόστερ των πρασίνων. Ή για την ακρίβεια, η απόφαση των υπεύθυνων του προγραμματισμού να μην προχωρήσουν (τουλάχιστον για την ώρα) σε περαιτέρω ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Ο Ιβάν Μπάκιτς έμεινε εκτός λίστας, κι έτσι ο Ανδρόνικος Κακουλλής είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός στο ρόστερ της Ομόνοιας. Εύλογα οι φίλοι των πρασίνων διερωτώνται τι θα γίνει σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο πρέπει να αντικατασταθεί ο Κακουλλής ή τι εναλλακτικές υπάρχουν για να πάρει ώθηση η επιθετική γραμμή της ομάδας στα ματς που ακολουθούν.

Οι επιλογές ανάγκης για τον Βάλντας Νταμπράουσκας είναι αρκετές, άγνωστο όμως αν θα είναι και αποδοτικές. Οι ακραίοι επιθετικοί Γουίλι Σεμέδο και Σεϊντού Αλιούμ μπορούν να ανταποκριθούν στο ρόλο του φορ, ενώ στην καριέρα τους χρησιμοποιήθηκαν ως φουνταριστοί οι Εβάντρο και Ματέους Μουσιαλόφσκι. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε 19 φορές ως επιθετικός κορυφής και μάλιστα σε αυτά τα ματς σκόραρε τέσσερις φορές και πιστώθηκε δύο ασίστ. Όσο για τον Μουσιαλόφσκι μέτρησε 17 εμφανίσεις στην ομάδα Κ21 της Λίβερπουλ ως επιθετικός και συνδέθηκε με τα αντίπαλα δίχτυα 6 φορές. Καθόλου άσχημα…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More