Tuesday, September 24, 2024
Home » Vigor3912S: η DrayTek λανσάρει έναν ακόμα πανίσχυρο router

Vigor3912S: η DrayTek λανσάρει έναν ακόμα πανίσχυρο router

0 comments

Η LEXIS, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του κορυφαίου κατασκευαστή δικτυακών προϊόντων DrayTek Corp., ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στο πορτφόλιο των προϊόντων του οίκου. Αυτή τη φορά η DrayTek λανσάρει τον πανίσχυρο router Vigor3912S που διακρίνεται για την επεκτασιμότητά του, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και τις γρήγορες ταχύτητες που απαιτούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις.

DrayTek Vigor3912s

Σχεδιασμένο για περιβάλλοντα με υψηλές απαιτήσεις σε bandwidth, ο Vigor3912S διαθέτει 2GHz Quad-Core CPU για γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης, ακόμη και με πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές. Διαθέτει 8 παραμετροποιήσιμες WAN/LAN θύρες, εκ των οποίων 2 x 10G SFP+ για συνδεσιμότητα fiber και 2 x 2.5G Ethernet, καθώς και 4 x 1G Ethernet LAN, παρέχοντας εξαιρετικά γρήγορο NAT throughput.

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τον Vigor3912S από τους υπόλοιπους business-grade router της αγοράς είναι ο ενσωματωμένος 256GB M.2 SSD και η δυνατότητα που προσφέρει στους χρήστες να τρέξουν Linux εφαρμογές μέσω Docker, όπως το Suricata και το VigorConnect, καθώς και οτιδήποτε εκτελείται μέσω Ubuntu. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν εύκολα και να τρέξουν ισχυρά software απευθείας στον Vigor3912S, χωρίς την ανάγκη επιπλέον computer για την εγκατάσταση server.

Επιπλέον, ο Vigor3912S υποστηρίζει έως 500 VPN, εκ των οποίων τα 200 είναι SSL. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως VPN server για τη δημιουργία LAN-to-LAN ή remote dial-in συνδέσεων VPN. Διαθέτει SMB-friendly χαρακτηριστικά όπως VPN 2FA authentication και VPN μέσω LAN, εξασφαλίζοντας ένα πιο ασφαλές και αποδοτικό VPN δίκτυο.

Ο Vigor3912S είναι διαχειρίσιμος μέσω του software κεντρικής διαχείρισης VigorACS που επιτρέπει στους διαχειριστές να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται πολλαπλούς Vigor routers. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει ως controller για την κεντρική διαχείριση έως 50 access point και 30 switch της DrayTek, χωρίς επιπλέον κόστος.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More