Monday, September 23, 2024
Home » Βαρύ εντός έδρας «στραπάτσο» για την Μπριζ του Τζόλη απέναντι στη θριαμβεύτρια Γκενκ

Βαρύ εντός έδρας «στραπάτσο» για την Μπριζ του Τζόλη απέναντι στη θριαμβεύτρια Γκενκ

0 comments

Η Γκενκ έκλεψε τις εντυπώσεις στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος, καθώς «άλωσε» την έδρα της Μπριζ και με 4-2 έφυγε θριαμβεύτρια μαζί με το τρίποντο.

Ο Τζόλης αγωνίστηκε βασικός και μάλιστα συμμετείχε στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, καθώς έδωσε την τελική πάσα στον Νίλσον για να διαμορφώσει το τελικό 4-2, στο 70ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες πλέον βρίσκονται ισόβαθμες στην 3η θέση, με την Μπριζ όμως να έχει παιχνίδι περισσότερο, από την αντίπαλο της.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 4ο λεπτό έδειξαν τα… δόντια του, με τον Μέχελε να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με εντυπωσιακή κεφαλιά.

Μπορεί η Μπριζ να ξεκίνησε δυναμικά, η Γάνδη ήταν αυτή όμως που άνοιξε το σκορ. Ο Σούντρες βρήκε με μία εξαιρετική πάσα τον Ντιν και αυτός δίχως να διστάσει «εξαπέλυσε» το σουτ, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0, στο 39ο λεπτό.

Πριν ακόμη αντιληφθούν οι γηπεδούχοι τι είχε συμβεί, ο Ορντένες είχε μία άτυχη στιγμή και άθελα του στο 44ο λέπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More