Sunday, September 22, 2024
Home » Live: ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα (19:00 / ενδεκάδες)

Live: ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα (19:00 / ενδεκάδες)

0 comments

Η απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό Άχνας στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, ταρακούνησε τον ΑΠΟΕΛκαι αυτό φάνηκε στα επόμενα δύο παιχνίδια του, στα οποία πήρε ισάριθμες εκτός έδρας νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Πέρασε από την έδρα της Καρμιώτισσας (3-0) και του Παραλιμνίου (4-0). Ο ΑΠΟΕΛ αντέδρασε ως μεγάλη ομάδα που είναι και έδειξε να βρήκε το σωστό δρόμο. Σήμερα (19:00, Cablenet1), φιλοξενώντας τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, θα θελήσει να δώσει και συνέχεια ώστε να τριτώσει το καλό στα νικηφόρα αποτελέσματα και να αξιοποιήσει για πρώτη φορά την έδρα του. Πάει με φόρα και ψυχολογία από το «διπλό» στο «Τάσος Μάρκου» και αποφασισμένος για τρίτη διαδοχική επιτυχία.

Μια νίκη και δύο ήττες, είναι ο απολογισμός της Νέας Σαλαμίνας στο ξεκίνημα της σεζόν. Πήρε «διπλό» με ανατροπή επί του Εθνικού Άχνας, ενώ έχασε στην έδρα της από την Ομόνοια, δεχόμενη την ανατροπή, αλλά και από την Πάφος FC με βαρύ σκορ, με κατεβασμένα τα χέρια. Το δείγμα, αν και μικρό, φανερώνει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν αδυναμία απέναντι σε ομάδες με υψηλούς στόχους.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Ζοζέ Ντομίνγκες): Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Nτβάλι, Κιντιγιά, Δώνης, Κοσταντίνοφ, Αμπάνια, Μαρκίνιος, Πίζι, Ελ Αραμπί.

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Άντος, Σεργίου, Τόμοβιτς, Αζεβέδο, Μιχαήλ, Νάρσινγκ, Μπεχαράνο, Καρλίτος, Φερνάντες, Γκμπελέ, Ντουρμισάι.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: -/ –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός: Ιακώβου Χαράλαμπος

4ος: Τεχράνυ Ανδρέας

VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Το κείμενο ανανεώνεται…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More