Saturday, September 21, 2024
Home » Σακελλαρίδης: Ο Τσίπρας έχει καεί, δεν θα βγει μπροστά

Σακελλαρίδης: Ο Τσίπρας έχει καεί, δεν θα βγει μπροστά

0 comments

Την εκτίμηση ότι οΑλέξης Τσίπρας δεν θα παρέμβει σε όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο πρώην στενός συνεργάτης του και νυν στέλεχος της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Χωρίς να έχω μιλήσει πρόσφατα με τον Αλέξη Τσίπρα, έχει καταλάβει ότι έχει καεί από την πορεία της πολιτικής έκθεσης» και «δεν θα βγει μπροστά» είπε.

«Καταλαβαίνει ότι η προσωπική του εμπλοκή θα ενίσχυε αλλά δεν θα ήταν καταλυτική για να αλλάξει τα πράγματα. Ώριμη σκέψη αυτή. Εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση. Δεν θα βγει μπροστά, αναμένω όμως αν θα κάνει κάποια δήλωση-σχολιασμό για τα πολύ σοβαρά στον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε μιλώντας στο ONE.

«Θεωρώ ότι ο τρόπος που έμεινε σιωπηλός αξιοποιήθηκε και εκμεταλλεύτηκε από τον κ. Κασσελάκη, ερμηνεύτηκε ως έμμεση στήριξη που κατά την άποψή μου δεν ήταν ορθό» είπε.

Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ο Σακελλαρίδης είπε ότι «ήταν μια προϊούσα κατάσταση που υπήρχε, η παρακμή, η στάση της εσωτερικής ζωής στο κόμμα ενώ είχαν αναδειχθεί φαινόμενα μεσσιανισμού για τον ηγέτη. Επομένως θεωρώ ότι είναι σύμπτωμα ο κ. Κασσελάκης και όχι το αίτιο μιας παρακμής».

Πηγή: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More