Saturday, September 21, 2024
Home » Πρώτη τοποθέτηση Σαββίδη για παύση Οδυσσέα: Να διαβαστεί σωστά η απόφαση (video)

Πρώτη τοποθέτηση Σαββίδη για παύση Οδυσσέα: Να διαβαστεί σωστά η απόφαση (video)

0 comments

Πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Γενικού Ελεγκτή μετά την απόφαση για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη – Η έκκληση που έκανε – «Αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνης μας στα δικαστήρια»

Έκκληση απηύθυνε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, να γίνει σεβαστή η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Advertisement

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση του ο κύριος Σαββίδης, προσερχόμενος σε εκδήλωση στην Λευκωσία, κάλεσε όλους να διαβάσουν την απόφαση του δικαστηρίου, πριν προβαίνουν σε δηλώσεις.

Ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να μπει στη διαδικασία της συζήτησης οποιουδήποτε θέματος αφορά την ουσία. Ωστόσο, σημείωσε, ότι «εκδόθηκε μία δικαστική απόφαση και θέλω να τονίσω ότι είναι σημαντικό να στηρίξουμε τους θεσμούς καινα δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό προς το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο».

Κληθείς να σχολιάσει ότι φαίνεται να κυριαρχεί δυσπιστία προς τη δικαιοσύνη, ο κύριος Σαββίδης κάλεσε όπως διαβαστεί σωστά η απόφαση λέγοντας χαρακτηριστικά,«αλίμονο αν χάσουμε την εμπιστοσύνη μας στα δικαστήρια».

Ερωτηθείς εάν είναι λάθος η ανάγνωση που γίνεται είπε, «έχω την εντύπωση ότι έγιναν σχόλια πριν καν εκδοθεί η απόφαση, πριν καν έχουν στα χέρια τους την υπόθεση. Δεν είναι σωστό αυτό, είναι κρίμα για τα δικαστήρια».

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More