Friday, September 20, 2024
Home » Κούμας: «Με μη μετακίνηση οπαδών και άδεια γήπεδα θα κλείσουμε το ποδόσφαιρο – Να τιμωρούνται όσοι παρεκτρέπονται»

Κούμας: «Με μη μετακίνηση οπαδών και άδεια γήπεδα θα κλείσουμε το ποδόσφαιρο – Να τιμωρούνται όσοι παρεκτρέπονται»

0 comments

Την παραδειγματική τιμωρία όσων παρεκτρέπονται εντός και εκτός γηπέδων ζητούν ΚΟΠ και Σωματεία.

Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης, μετά το τέλος της συνάντησης με τους πρόεδρους των ομάδων Α’ Κατηγορίας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας τόνισε την ανάγκη να συνεργαστούν όλοι για πάταξη της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους. Δήλωσε την ετοιμότητα της ΚΟΠ και των Σωματείων για συνεργασία με την Αστυνομία και το κράτος και σημείωσε πως εκεί που χρειάζεται θα είναι αρωγοί.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ επανέλαβε τη θέση της Ομοσπονδίας για μετακίνηση οπαδών, τονίζοντας πως επιβάλλεται να βρεθούν οι σωστές λύσεις για να μην «πεθάνει», όπως είπε το ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος Κούμας ενημέρωσε τα Σωματεία για τις ενέργειες της Ομοσπονδίας και ζήτησε από τις ομάδες τη στήριξη όλων σε μία κοινή προσπάθεια να προστατεύσουν το ποδόσφαιρο και το δικαίωμα των φιλάθλων για μετακινήσεις. Υπογράμμισε, δε, στις δηλώσεις του ότι η μάστιγα της βίας στα γήπεδα τους πρώτους που ενδιαφέρει είναι την ΚΟΠ και τα Σωματεία.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Γιώργου Κούμα

«Πρέπει να βρούμε τις σωστές λύσεις. Υπάρχουν απόλυτες, ευκαιριακές και σωστές λύσεις. Πιστεύω ότι αν κάτσουμε όλοι μαζί θα βρεθούν οι λύσεις. Με χαροποιεί το γεγονός ότι είναι εδώ τα Σωματεία. Πήραμε κάποιες αποφάσεις ομόφωνες. Υπάρχει διάθεση να προλάβουμε γεγονότα. Χωρίς τη συνεργασία του κράτους και της Αστυνομίας δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να μην κλείσουμε το ποδόσφαιρο.

Με μη μετακίνηση και άδεια γήπεδα θα κλείσουμε το ποδόσφαιρο. Έχουμε τη θέληση να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Το αυτοδιοίκητο δεν έχει καμία σχέση με την ασφάλεια. Τον κόσμο τον ενδιαφέρει η ασφάλεια. Εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ πίσω από το αυτοδιοίκητο. Θα παραμείνουμε στα δικά μας μέτρα που είναι αυστηρά. Θα έχουμε συνεργασία με την Αστυνομία για πρόληψη. Το κύριο μήνυμα είναι ότι πρέπει να βρούμε τις λύσεις. Δεν είναι πρόθεση μας να ρίξουμε ευθύνες.

Οι συνδέσμοι φιλάθλων στις καλές τους στιγμές δίνουν τον παλμό, στις κακές τους στιγμές έχουμε προβλήματα. Τα σωματεία είναι σε επαφή με τους οργανωμένους. Θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι. Είναι κι αυτοί ένα κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι η αστυνομία δεν μπορεί να αστυνομεύσει έναν αγώνα. Εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. Οι αντιπαραθέσεις από τους μεν και από τους δε δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να ανοίξουμε διάλογο με όλους».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More