Friday, September 20, 2024
Home » Σοβαρό bug στο iOS 18! “Κρασάρει” η εφαρμογή των μηνυμάτων στα iPhone

Σοβαρό bug στο iOS 18! “Κρασάρει” η εφαρμογή των μηνυμάτων στα iPhone

0 comments

Η έκδοσηiOS 18 έχει κυκλοφορήσει, φέρνοντας αρκετές θετικές αλλαγές, αλλά και ένα σοβαρό bug που είναι σχετικά εύκολο να αποφευχθεί, αν δώσετε προσοχή. Σύμφωνα με αναφορά του 9to5Mac, αν κάποιος σας στείλειένα watch face μέσω της εφαρμογής Μηνύματα (Messages) και απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα με iOS 18, η εφαρμογή θα “κρασάρει” τόσο για εσάς όσο και για τον αποστολέα. Το πρόβλημα δεν είναι μεμονωμένο, καθώς η εφαρμογή συνεχίζει να καταρρέει κάθε φορά που προσπαθείτε να ανοίξετε τη συγκεκριμένη συνομιλία, και μπορεί να επηρεάσει άλλες συνομιλίες, καθιστώντας την εφαρμογή σχεδόν αχρησιμοποίητη.

Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι η διαγραφή της συγκεκριμένης συνομιλίας από όλες τις συσκευές, κάτι που μπορεί να αποβεί δύσκολο εξαιτίας των συνεχών καταρρεύσεων της εφαρμογής. Αυτή η λύση, ωστόσο, σημαίνει την απώλεια της συνομιλίας και οποιωνδήποτεφωτογραφιών ή βίντεο που δεν έχουν αποθηκευτεί εκτός της εφαρμογής. Αν αποκαταστήσετε τη συνομιλία από τον φάκελο “Πρόσφατα διαγραμμένα”, το σφάλμα επανεμφανίζεται.

Το bug δεν φαίνεται να ενεργοποιείται αν χρησιμοποιήσετε την έκδοση beta του iOS 18.1 για να απαντήσετε, αλλά ακόμα και αν κάποιος έχει διαφορετική έκδοση λογισμικού, το πρόβλημα μπορεί να προκληθεί αν η απάντηση έρθει από συσκευή με iOS 18. Επομένως, συνιστάται να αποφεύγετε την ανταλλαγή Apple Watch faces στα Μηνύματα και να μην απαντάτε σε τέτοιου είδους μηνύματα αν χρησιμοποιείτε το νέο λειτουργικό.

Διαβάστε επίσης: ChatGPT: Το chatbot ξεκίνησε πρώτο συζήτηση και… φρίκαρε χρήστη!

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More