Friday, September 20, 2024
Home » «Είμαι περήφανος για τον γιο μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη

«Είμαι περήφανος για τον γιο μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη

0 comments

Σε μια συγκλονιστική επιστολή προς το philenews, ο κ. Φίλιππος Μιχαηλίδης, πατέρας του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σχολιάζει την απόφαση παύσης του υιού του από το αξίωμα του Γενικού Ελεγκτή. «Είμαι περήφανος για τον γιο μου» ανέφερε στο philenews και με την επιστολή απευθύνεται προς τους δικαστές, υποδεικνύοντάς τους ότι η απόφασή τους είναι επιζήμια προς την πατρίδα μας.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής ακολουθεί:

«Τρεις φορές η ελληνική ιστορία παρουσιάζει παραδείγματα αθώων ανθρώπων που καταδικάστηκαν από άνομο συνέδριο. Πρώτη περίπτωση είναι στην αρχαιότητα ο Σωκράτης. Καταδικάστηκε σε θάνατο, διότι διέδιδε δήθεν καινά δαιμόνια.

Δεύτερη περίπτωση είναι η περίπτωση του Χριστού. Καταδικάστηκε σε θάνατο διότι τον ζήλευαν. Προς τούτο δημιουργήθηκε άνομο συνέδριο, που αναζητούσε μάρτυρες για να τον καταδικάσουν.

Τρίτη περίπτωση, είναι η υπόθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, του γιου μου. Και ο μεν Υιός του ανθρώπου πορεύεται τον δρόμο του, χρησιμοποιώντας και τη δύναμη και την καθοδήγηση του πατέρα του. Αλλά ουαί τω ανθρώπω εκείνω, στην περίπτωση μας τω γενικώ εισαγγελεί, διά του οποίου ούτος πορεύεται.

Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι αρπάξατε τις υψηλές θέσεις της δημόσιας υπηρεσίας, αλλά δεν διαθέτετε αρκετή αντίληψη να δείτε το ευρύτερο συμφέρον της Κύπρου. Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι δώσατε παντοδυναμία στον Εισαγγελέα, ο οποίος αύριο θα ζητήσει και την δική σας παύση.

Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι θέσατε στην ιδία μοίρα ένα νούσιμο άνθρωπο, που κάνει την δουλειά του με τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου που κατηγορείτο για ποινικό αδίκημα.

Ουαί υμίν, υποκριταί, ότι ενεργείτε σε βάρος της πατρίδος σας, την οποία στερείτε από τις υπηρεσίες ενός τίμιου εργάτη, που προστατεύει τα δίκαια των απλών ανθρώπων, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, που παρουσιάζουν τον Οδυσσέα πρώτο.

Ουαί υμίν, Κύπρος, που επιτρέπεις σε τέτοια άτομα να σε ποδηγετούν. Κύπρος μου, δώσε αυτοίς κατά τα έργα αυτών, ότι κενά κατά σου εμελέτησαν.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More