Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Αναμέτρηση που θα θυμάται περισσότερο ο Τσεπάκ

ΑΠΟΕΛ: Αναμέτρηση που θα θυμάται περισσότερο ο Τσεπάκ

0 comments

Δια της μεθόδου «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!», ο ΑΠΟΕΛπέρασε σαν σίφουνας από το Παραλίμνι και «ξεχρέωσε» την υποχρέωση από την αναβολή της πρεμιέρας λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Το τελικό 4-0 θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, αφού οι γαλαζοκίτρινοι έπαιξαν τους «βυσσινί» όπως η γάτα το ποντίκι.

Ιδιαίτερα στα πρώτα στάδια του αγώνα, μέχρι να διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας που θα γείρει η ζυγαριά για το τρίποντο, η υπεροχή τους ήταν συντριπτική. Εξ ου και στο α’ ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, με εννέα τελικές προσπάθειες, ενώ η Ένωση δεν είχε ούτε μια επίσκεψη στην εστία του Μπέλετς.

Την αναμέτρηση στο «Τάσος Μάρκου» θα θυμάται περισσότερο ο Ισάμ Τσεπάκ. Δύο γκολ σε ένα αγώνα για τον 35χρονο (παρά κάτι ημέρες…) πλάγιο αμυντικό, μοιάζει με όνειρο. Αν προσθέσουμε και μια ασίστ με την οποία η ομάδα του άνοιξε τον δρόμο προς τα δίκτυα, η βραδιά εξελίχθηκε σε μαγική.

Όπως ο ίδιος ανέφερε ήταν η πρώτη φορά που του… συνέβη κάτι τέτοιο κι είχε κάθε λόγο να γελούν και τα μουστάκια του. Εξελίσσεται σε μια αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα, αφού πέρυσι «έγραψε» έξι γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ στην τρέχουσα σεζόν ξεκίνησε με «διπλό».

Η ομάδα του Ντομίνγκες δείχνει να ξεπερνά το σοκ από τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ (από την Ρίγας) και από το πατατράκ της εντός έδρας ήττας (1-3) από τον Εθνικό Άχνας. Ήταν βελτιωμένη και αποτελεσματική στο β’ ημίχρονο εκτός έδρας κόντρα στην Καρμιώτισσα (0-3), ενώ χθες κυριάρχησε σε όλο το ενενηντάλεπτο στη μέχρι σήμερα πιο πειστική εμφάνιση.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More