Friday, September 20, 2024
Home » ΔΗΣΥ για ηλεκτρική διασύνδεση: Έστω και την υστάτη έπραξε σωστά η κυβέρνηση

ΔΗΣΥ για ηλεκτρική διασύνδεση: Έστω και την υστάτη έπραξε σωστά η κυβέρνηση

0 comments

Έστω και την υστάτη, ορθά η κυβέρνηση πήρε επιτέλους θετική απόφαση για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης προτού αυτό καταρρεύσει, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Σημειώνει πως η απόφαση για τη χρηματοδότηση με €25εκ. ετησίως για 5 χρόνια ήταν απαραίτητη για να μην διακοπεί άδοξα το έργο.

Τονίζει όμως ότι παραμένουν ανοικτά και άλλα σημαντικά ζητήματα, τα οποία η κυβέρνηση πρέπει να διαπραγματευθεί με πλήρη διαφάνεια προς όφελος των καταναλωτών και της οικονομίας μας. Και είναι δεδομένο πως σε μια μακρά πορεία, για ένα μεγαλόπνοο έργο, θα προκύψουν και άλλα θέματα.

Τέλος αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΔΗΣΥ πως “Με αποφασιστικότητα, όραμα και αυτοπεποίθηση μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε ένα ύψιστο εθνικό στόχο. Να ενωθούμε ενεργειακά με την Ελλάδα και κατ’ επέκταση με ολόκληρη την Ευρώπη. Ακόμη και με άλλες γειτονικές χώρες, όπως το Ισραήλ, αξιοποιώντας τη γεωγραφική μας θέση”.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More