Friday, September 20, 2024
Home » Πρέσβειρα ΗΠΑ: Χαιρέτισε ανακοίνωση για ανάπτυξη του κοιτάσματος Αφροδίτη

Πρέσβειρα ΗΠΑ: Χαιρέτισε ανακοίνωση για ανάπτυξη του κοιτάσματος Αφροδίτη

0 comments

“Η ηγεσία είναι σημαντική. Αυτή η ανακοίνωση είναι καλά νέα για την Κύπρο και καλά νέα για όσους έχουν δεσμευτεί να προχωρήσουν με το Αφροδίτη. Χαιρετίζω αυτό το θετικό βήμα και προσμένω στη δυναμική τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες μεταξύ της κοινοπραξίας της Chevron και του Υπουργείου Ενέργειας”, έγραψε στο «Χ» η κ. Φίσερ.

Η Πρέσβειρα αναφερόταν στην κοινή ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και Chevron αναφορικά με τις συζητήσεις για τα επόμενα βήματα για το κοίτασμα «Αφροδίτη», στην οποία αναφέρεται ότι ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου και ο Αντιπρόεδρος τηςChevron για θέματα διεθνούς έρευνας και παραγωγής Frank Cassulo πραγματοποίησαν εποικοδομητικές συναντήσεις αυτή τη βδομάδα, στη Λευκωσία, σε σχέση με το κοίτασμα «Αφροδίτη».

ΗΚυπριακή Δημοκρατία και η Chevron έχουν συμφωνήσει για τη διεξαγωγή συζητήσεων τους επόμενους τέσσερις μήνες, προκειμένου να αναζητηθεί μια συναινετική διευθέτηση που να διασφαλίζει την ανάπτυξη του κοιτάσματος ‘Αφροδίτη’ χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More