Friday, September 20, 2024
Home » The Remarkable Life of Ibelin: Η συγκινητική ιστορία του τετραπληγικού gamer έρχεται στο Netflix (trailer)

The Remarkable Life of Ibelin: Η συγκινητική ιστορία του τετραπληγικού gamer έρχεται στο Netflix (trailer)

0 comments

Η ταινία ντοκιμαντέρ “The Remarkable Life of Ibelin” (πρωτότυπος τίτλος: “Ibelin”), που έκανε πρεμιέρα στο Sundance τον Ιανουάριο και θα προστεθεί προσεχώς στον κατάλογο του Netflix, έχει κερδίσει την αναγνώριση για την συγκινητική της ιστορία και το Βραβείο Κοινού στην κατηγορία World Cinema Documentary στο φεστιβάλ. Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε κι ένα trailer για την ταινία που αφηγείται την αληθινή ιστορία του Mats Steen, ενός τετραπληγικού gamer που πέθανε από εκφυλιστική ασθένεια σε ηλικία 25 ετών.

Όπως μπορούμε να δούμε στο video, η διαδικασία πένθους των γονιών του Steen συνδυάζεται με την δυναμική ενσωμάτωσης του προσωπικού του blog, των μηνυμάτων από φίλους της gaming κοινότητας και αρχειακού υλικού από τις καμπάνιες του στο παιχνίδι “World of Warcraft” για να αποκαλύψει μια ζωή που είχε παραμείνει κρυφή στον ψηφιακό κόσμο.

Ο σκηνοθέτης Benjamin Ree, γνωστός για το “The Painter and the Thief”, χρησιμοποιεί την ψηφιακή απεικόνιση του Ibelin Redwood, ενός ισχυρού avatar στο παιχνίδι, για να αποκαλύψει μια ολόκληρη κοινότητα που δημιούργησε ο Steen online, κρατώντας την κρυφή από την οικογένειά του. Στην οικογένεια του, ήταν ένας απομονωμένος νέος, ο οποίος με την πάροδο του χρόνου βίωνε μια συνεχώς επιδεινούμενη κατάσταση υγείας. Μετά τον θάνατό του, αναδύθηκε η τεράστια υποστήριξη από τους διαδικτυακούς φίλους του, αποκαλύπτοντας βαθιές και ικανοποιητικές σχέσεις που συντηρούσαν τον Steen. Το ντοκιμαντέρ συνδυάζει αρχειακό υλικό από την παιδική του ηλικία με σκηνές από την εποχή του ως Ibelin, δημιουργώντας μια ταινία που προσπαθεί να κατανοήσει ποιος ήταν πραγματικά ο Steen και να τον διατηρήσει ζωντανό.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ “The Remarkable Life of Ibelin”:

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για streaming στο Netflix από τις25 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Netflix σε παλαιότερα iPhone: Σε ποιες συσκευές σταματά η υποστήριξη

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More