Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Το εύρος των αδυναμιών σε όλα τα επίπεδα

Ανόρθωση: Το εύρος των αδυναμιών σε όλα τα επίπεδα

0 comments

Η 3η αγωνιστική ήταν κι η πιο… φαρμακερή για να αναδειχθεί η αγωνιστική γύμνια και οι αδυναμίες της Ανόρθωσης της τρέχουσας περιόδου. Η ήττα στην Πάφο (1-3) ήταν το λιγότερο.

Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, η «Κυρία» δεν… βλεπόταν. Κι ούτε είναι τυχαίο ότι σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να καταγράψει έστω και μια τελική προσπάθεια! Οι κερδισμένες μονομαχίες ήταν ελάχιστες, γεγονός που καταδεικνύει το εύρος των αδυναμιών σε όλα τα επίπεδα.

Ο Γιάννης Οκκάς διευκρίνισε ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του δεν έχει να κάνει με το διοικητικό αδιέξοδο. «Τα διοικητικά προσπαθούμε να τα αφήνουμε έξω από τα αποδυτήρια. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να ανασυνταχθούμε για να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει», ήταν η σχετική ατάκα του προπονητή των κυανόλευκων, οι οποίοι καλούνται στην επόμενη αγωνιστική να φιλοξενήσουν την Ομόνοια.

Εν τω μεταξύ, «χάλασε» η συμφωνία της Ανόρθωσης με τον Άρη, επειδή ο Μόργκαν Μπράουν διαμήνυσε πως δεν επιθυμεί να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More