Friday, September 20, 2024
Home » Τύπος βούτηξε σε φυσική πισίνα και εξαφανίστηκε: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των φίλων του για να τον βρουν (video)

Τύπος βούτηξε σε φυσική πισίνα και εξαφανίστηκε: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των φίλων του για να τον βρουν (video)

0 comments

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που απεικονίζει έναν άνδρα να εξαφανίζεται μετά από βουτιά που έκανε

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που μοιράστηκε στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ευρεία ανησυχία, αφού ένας άνδρας εξαφανίστηκε μέσα σε μια πισίνα και δεν κατάφερε να αναδυθεί. Το ανησυχητικό βίντεο, το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων να κατεβαίνει από μια χαμηλή βραχώδη πλαγιά σε μια φαινομενικά μικρή πισίνα που αναβλύζει δίπλα σε έναν καταρράκτη.

Αυτό που θα έπρεπε να είναι μια σύντομη βουτιά μετατράπηκε σε κάτι πολύ πιο ανησυχητικό όταν ο άνδρας δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά από το νερό.

Where did he go??? Is he ok? pic.twitter.com/rtNRK54gO9

— non aesthetic things (@PicturesFoIder) September 8, 2024

Στο βίντεο, τρεις θεατές, εμφανώς θορυβημένοι από την ξαφνική εξαφάνισή του, σπεύδουν στην άκρη της πισίνας. Παρά τις προσπάθειές τους, ο άντρας παραμένει άφαντος, αφήνοντας τους θεατές σε όλο τον κόσμο να αναρωτιούνται, «Πού πήγε;».
Το βίντεο έχει γίνει viral, με εκατομμύρια ανθρώπους να το βλέπουν και να μοιράζονται τις ανησυχίες τους για την τύχη του άνδρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: Cyprus Times

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More