Friday, September 20, 2024
Home » “Υποτονικό” ξεκίνημα για το iPhone 16 Pro – Γιατί οι πωλήσεις δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες

“Υποτονικό” ξεκίνημα για το iPhone 16 Pro – Γιατί οι πωλήσεις δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες

0 comments

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή της Apple,Ming-Chi Kuo, η σειρά iPhone 16 σημείωσε ασθενέστερο ξεκίνημα από το αναμενόμενο, με τις προπαραγγελίες να είναι μειωμένες κατά 12,7% σε σύγκριση με τις πωλήσεις του πρώτου Σαββατοκύριακου της σειράς iPhone 15. Η ανάλυση του Kuo, που βασίζεται σε έρευνες της εφοδιαστικής αλυσίδας και δεδομένα προπαραγγελιών από τις επίσημες ιστοσελίδες της Apple, εκτιμά ότι περίπου 37 εκατομμύρια iPhone 16 προπαραγγέλθηκαν το πρώτο Σαββατοκύριακο. Ενώ οι πωλήσεις των μοντέλων iPhone 16 και 16 Plus αυξήθηκαν σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, η ζήτηση για τα μοντέλα Pro και Pro Max ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

Η Apple ανέμενε υψηλή ζήτηση για το iPhone 16 Pro Max, αλλά οι πωλήσεις δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες. Ο Kuo αποδίδει αυτήν την απόδοση στην καθυστερημένη κυκλοφορία των λειτουργιώνApple Intelligence, οι οποίες δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμες αλλά θα κυκλοφορήσουν σταδιακά από τον Οκτώβριο μέχρι το 2024. Επιπλέον, ο έντονος ανταγωνισμός στην κινεζική αγορά επηρεάζει αρνητικά τη ζήτηση για τα iPhone στην περιοχή αυτή.

Παρά τις προκλήσεις αυτές, ο Kuo δεν προβλέπει περικοπές στην παραγωγή αυτή τη στιγμή. Πιστεύει ότι οι πωλήσεις των μοντέλων Pro θα αυξηθούν μόλις κυκλοφορήσουν οι λειτουργίες Apple Intelligence και η εορταστική περίοδος αγορών μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ενίσχυση της ζήτησης. Προς το παρόν, η Apple παραμένει αισιόδοξη ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Διαβάστε επίσης: iOS 18: Άχρηστα τα κλεμμένα iPhone με το Activation Lock

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More