Friday, September 20, 2024
Home » Batman: Ο πρώτος υπερήρωας με αστέρι στο Hollywood Walk of Fame

Batman: Ο πρώτος υπερήρωας με αστέρι στο Hollywood Walk of Fame

0 comments

Ο Batman, ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες των κόμικς, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου εδώ και 85 χρόνια, θα γίνει ο πρώτος υπερήρωας που θα αποκτήσει αστέρι στο Hollywood Walk of Fame στις 26 Σεπτεμβρίου, 2024. Το αστέρι του θα βρίσκεται στο 6764 Hollywood Boulevard, δίπλα στα αστέρια του τηλεοπτικού Batman, Adam West και του συν-δημιουργού του χαρακτήρα, Bob Kane. Ο Jim Lee, πρόεδρος της DC Comics και η Anne DePies, γενική διευθύντρια, θα παρευρεθούν επίσης, ενώ ο πρόεδρος του Hollywood Chamber of Commerce, Steve Nissen, θα είναι ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.

Ο Batman δημιουργήθηκε από τους Bob Kane και Bill Finger το 1939 και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Detective Comics #27. Η τηλεοπτική σειρά Batman με τον Adam West έκανε πρεμιέρα το 1966, ενώ το χαρακτηριστικό μουσικό θέμα του Neal Hefti κέρδισε βραβείο Grammy. Το 1989, ο Batman, υπό τη σκηνοθεσία του Tim Burton και την ερμηνεία του Michael Keaton, σηματοδότησε την αρχή της εποχής των ταινιών κόμικς. Ο Danny Elfman συνέθεσε το soundtrack, το οποίο σημείωσε επιτυχία στα Billboard charts, ενώ ο Prince κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ που έφτασε στην κορυφή των charts για έξι εβδομάδες.

Στη συνέχεια, τα soundtracks των Batman Forever (1995) και Batman & Robin (1997) περιλάμβαναν μεγάλες επιτυχίες από καλλιτέχνες όπως ο Seal και οι U2. Οι ταινίες του Nolan, The Dark Knight και The Dark Knight Rises, επίσης έκαναν επιτυχία στο Billboard, με μουσική από τον Hans Zimmer. Συνολικά, το franchise έχει αποφέρει πάνω από 6,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More