Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Σημάδια αφύπνισης…

ΑΠΟΕΛ: Σημάδια αφύπνισης…

0 comments

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο, σημειώνοντας τρία γκολ για πρώτη φορά μετά από οκτώ επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κράτησε απαραβίαστη την εστία του για μόλις δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν. Στην ευρεία νίκη με 3-0 επί της Καρμιώτισσας στο «Αμμόχωστος», ξεχώρισε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος βρήκε δίχτυα δύο φορές, σημειώνοντας την πρώτη του πολυγκόλ παρουσία από τον Μάιο του 2022, όταν χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό Πειραιώς επί της ΑΕΚ (πέτυχε και τα τρία γκολ, 3-2). Οι κινήσεις του 37χρονου επιθετικού απέδειξαν για ακόμη μία φορά την κλάση του, καθώς εκτέλεσε με άψογη τεχνική και ψυχραιμία.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ζοζέ Ντομίνγκες φάνηκε να δυσκολεύεται να ξεκλειδώσει την άμυνα της αντιπάλου, στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό και φτάνοντας εύκολα στη νίκη, με τον Τάσο Δώνη να ξεχωρίζει και τον Πίζι να βοηθά στο ντεμπούτο του. Η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετική, με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη να ξεχωρίζει στην πρώτη εμφάνισή του, προσφέροντας σταθερότητα και ηρεμία στην ανασταλτική συμπεριφορά του συνόλου. Η ομάδα παρουσίασε σημάδια βελτίωσης, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έγινε κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Παρά τις απουσίες βασικών παικτών όπως οι Ντβάλι, Μάγιερ, Κοσταντίνοφ και Μπα, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ωστόσο, ο Ντομίνγκες γνωρίζει πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, και η προσοχή της ομάδας έχει πλέον στραφεί στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής απέναντι στο Παραλίμνι, όπου το «Τάσος Μάρκου» θα αποτελέσει την επόμενη πρόκληση. Η πίεση αυξάνεται, αλλά ο ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι μπορεί βήμα-βήμα να βρει τη σταθερότητα και τον ρυθμό του.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More