Friday, September 20, 2024
Home » Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς – Στο Νοσοκομείο η διαδικασία προσωποκράτησης των τεσσάρων

Ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς – Στο Νοσοκομείο η διαδικασία προσωποκράτησης των τεσσάρων

0 comments

Στο Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων οπαδών της ΑΕΛ, που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες βράδυ έξω από το ΣΥΦΙ της ΑΕΛ. Ο νεαρός ύποπτος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από μέλη της Αστυνομίας κατά την σύλληψή του και χρειάστηκε να μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Λόγω και της πιο πάνω εξέλιξης, η διαδικασία προσωποκράτησης των τεσσάρων υπόπτων, φιλάθλων της ΑΕΛ θα διεξαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο αφού ο δικηγορος του τραυματία, δεν δέχεται να διεξαχθεί η διαδικασία εν τη απουσία του πελάτη του.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες οπαδούς της ΑΕΛ, ανακρινόμενοι παραδέχθηκαν ότι εισήλθαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και χωρίς έλεγχο, ενώ ο τέταρτος ανέφερε ότι μολονότι είχε εισιτήριο μπήκε -επίσης- χωρίς έλεγχο.

Πρόκειται για δύο 17χρονους, ένα 18χρονο και ένα 21χρονο, όλοι από τη Λεμεσό, οι οποίοι εντοπίστηκαν έξω από το ΣΥΦΙ της ΑΕΛ. Στη θέα των αστυνομικών εισήλθαν σε αυτοκίνητο με σκοπό να διαφύγουν. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το εν λόγω όχημα και από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε σε αυτό ένα μεταλλικό ρόπαλο, ενώ στην κατοχή των τριών εντοπίστηκαν κουκούλες και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More