Friday, September 20, 2024
Home » Dexter: Original Sin: Ο διασημότερος τηλεοπτικός serial killer επιστρέφει το Δεκέμβριο (trailer)

Dexter: Original Sin: Ο διασημότερος τηλεοπτικός serial killer επιστρέφει το Δεκέμβριο (trailer)

0 comments

Εκτός από την επερχόμενη σειρά prequel “Dexter: Resurrection”, το franchise της μικρής οθόνης θα επεκταθεί με το “Dexter: Original Sin“, που αποτελεί την ιστορία προέλευσης του γνωστού κατά συρροή δολοφόνου. Το Paramount+ μαζί με το Showtime ανακοίνωσε ότι το “Dexter: Original Sin” θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου 2024.

Μπορείτε να δείτε ένα teaser trailer του Dexter: Original Sin παρακάτω:

Τοποθετημένο στο Μαϊάμι του 1991, το επερχόμενο Dexter: Original Sin ακολουθεί τον Dexter (Patrick Gibson) καθώς εξελίσσεται από μαθητής σε εκδικητικό κατά συρροή δολοφόνο. Όταν οι αιμοδιψείς ορμές του δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν, ο Dexter πρέπει να μάθει να διοχετεύει το εσωτερικό του σκοτάδι.

Με την καθοδήγηση του πατέρα του, Χάρι (βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Κρίστιαν Σλέιτερ), υιοθετεί έναν κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να τον βοηθήσει να βρει και να σκοτώσει ανθρώπους που αξίζουν να εξαλειφθούν από την κοινωνία χωρίς να μπει στο ραντάρ των αρχών επιβολής του νόμου. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για τον νεαρό Dexter καθώς ξεκινά μια πρακτική άσκηση εγκληματολογίας στο αστυνομικό τμήμα του μετρό του Μαϊάμι.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Patrick Dempsey, Molly Brown, James Martinez, Christina Milian, Alex Shimizu καιReno Wilson, με τη Sarah Michelle Gellar σε guest πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Michael C. Hall επιστρέφει για να δανείσει τη φωνή του στον εμβληματικό εσωτερικό μονόλογο στο κεφάλι του Dexter Morgan, ενώ ο showrunner του “Dexter” Clyde Phillips επιστρέφει επίσης για να παρουσιάσει αυτό το νέο prequel.

Περιμένετε δέκα επεισόδια από την πρώτη σεζόν.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More