Thursday, September 19, 2024
Home » Ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα η πορεία της Θύρας 9 – Αξίωσαν «το μητρώο στα σωματεία»

Ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα η πορεία της Θύρας 9 – Αξίωσαν «το μητρώο στα σωματεία»

0 comments

Με πανό στο οποίο αναγραφόταν «το μητρώο στα σωματεία» περίπου 500 οπαδοί της Θύρας 9 της Ομονοίας 29 Μαΐου, έφτασαν πεζοί πλησίον της πλαϊνής πλευράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Οι οπαδοί ανακόπηκαν πολύ πιο πάνω από την μεταλλική περίφραξη που είχε στηθεί στα φώτα της οδού Λεοντίου με 16ης Ιουνίου. Αφού φώναξαν διαφορά συνθήματα της ομάδας τους αλλά και κατά της Αστυνομίας με υβριστικό περιεχόμενο, οι οπαδοί αναχώρησαν από το σημείο, συνοδευόμενοι από μέλη της Αστυνομίας. Η διαμαρτυρία ολοκληρώθηκε ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί το οτιδήποτε.

Οι περίπου 500 οπαδοί της Ομονοίας 29Μ επιστρέψουν πλέον πίσω στο σημείο έναρξης ωστόσο λόγω της αναβολής του Απόλλων – ΑΕΛ και δεν αποκλείεται να συναντηθούν με φιλάθλους του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Νωρίτερα σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξη, Μάριος Χαρτσιώτης, αναφέροντας πως το ποδόσφαιρο είναι ένα υγιές άθλημα και δεν πρέπει να μετατρέπουμε τους αγώνες σε ρινγκ, εξέφρασε την ελπίδα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά τον υψηλής επικινδυνότητας αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ και την ταυτόχρονη πορεία διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, στη Λεμεσό, την Κυριακή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More