Thursday, September 19, 2024
Home » Ομόνοια: Ο επιπλέον λόγος για το απόλυτο στο «σπίτι» της

Ομόνοια: Ο επιπλέον λόγος για το απόλυτο στο «σπίτι» της

0 comments

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρά η Ομόνοια στην τρέχουσα σεζόν ως γηπεδούχος. Τα τρία ήταν στους προκριματικούς γύρους του Κόνφερενς Λιγκ (Τορπέντο 3-1, Φέχερβαρ 1-0, Ζίρα 6-0) και το ένα στο πρωτάθλημα (Εθνικός 3-0). Ωστόσο, για να δούμε πότε έχασε η Ομόνοια ως γηπεδούχος (στον τελικό Κυπέλλου, παρόλο που έγινε στο ΓΣΠ, ήταν τυπικά γηπεδούχος μετά από κλήρωση), θα πρέπει να πάμε έξι μήνες πίσω. Ήταν στις 9 Μαρτίου 2024, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Είχε ηττηθεί (0-1) από την ΑΕΚ, την οποία θα υποδεχθεί τη Δευτέρα. Να ένας επιπλέον λόγος για να διεκδικήσουν οι πράσινοι με αποφασιστικότητα τη νίκη και να διατηρήσουν το απόλυτο των βαθμών στα τρία φετινά ματς πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ακολούθησαν τρία ματς πρωταθλήματος της περσινής σεζόν, στα οποία μέτρησε δύο νίκες (Άρης 3-0, ΑΠΟΕΛ 1-0) και μια ισοπαλία (Πάφος FC 1-1). Ένα κυπέλλου, για την ημιτελική φάση (Άρης 0-0) και τα τέσσερα φετινά, τρία στο Κόνφερενς Λιγκ και ένα στο πρωτάθλημα. Δηλαδή, σε σύνολο οκτώ αγώνων μετά την ήττα από την ΑΕΚ, έχει απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Τη Δευτέρα, απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας, οι «τριφυλλοφόροι» θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους στην τρέχουσα σεζόν. Ο Νταμπράουσκας προετοιμάζει την ομάδα του, με τους Ατζίλι και Λοΐζου (ένιωσε ενόχληση) να κρίνονται ως αμφίβολοι. Αντιθέτως, οι Χαραλάμπους, Ελάντερ και Μασούρας, είναι διαθέσιμοι.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More