Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Μία ακόμα επιβεβαίωση της δύσκολης σεζόν που προμηνύεται

Ανόρθωση: Μία ακόμα επιβεβαίωση της δύσκολης σεζόν που προμηνύεται

0 comments

Πριν καν το ξεκίνημα της σεζόν τα πάντα στην Ανόρθωση προμήνυαν πως μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν θα ακολουθούσε. Με το πέρας των πρώτων τριών αγωνιστικών το γεγονός επιβεβαιώνεται, με τους κυανόλευκους να γνωρίζουν νέα ήττα (1-3) από την Πάφος FC και να έχουν συγκομιδή μόλις ενός βαθμού.

Η προσφυγική ομάδα παρουσιάστηκε ανέτοιμη, κατώτερη των περιστάσεων και αφέθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων που θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα. Τα αμυντικά λάθη δεν έλειψαν σε ένα ακόμα παιχνίδι, με τους παίκτες του Γιάννου Οκκά να τα βρίσκουν σκούρα στην αντιμετώπιση του πρέσινγκ των γηπεδούχων. Παράλληλα, ελάχισταν μπόρεσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, ενώ ακόμα πιο σπάνια κατάφερναν να πατήσουν με αξιώσεις στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Εν ολίγοις, η εικόνα της Ανόρθωσης ήταν τέτοια που σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν άφηνε περιθώρια ελπίδας για θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, κάνοντας λόγο για θέμα ετοιμότητας, σε μια προσπάθεια να αφήσει στην απ’ έξω τα διοικητικά. «Δεν χάσαμε από αυτά», είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας σύνθημα ανασύνταξης ενόψει της συνέχειας. Μιας συνέχειας, πάντως, που αναμένεται εξίσου δύσκολη, αφού ακολουθεί το εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Ομόνοια σε μια αναμέτρηση με έναν μόνο στόχο, μιας και η «Κυρία» έχει βρεθεί να παίζει από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More