Friday, September 20, 2024
Home » Πρέμιερ Λιγκ: Αήττητοι και αποφασισμένοι για το απόλυτο

Πρέμιερ Λιγκ: Αήττητοι και αποφασισμένοι για το απόλυτο

0 comments

Το μεγάλο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, Τότεναμ-Αρσεναλ, μπορεί να τραβά τα φώτα της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, όμως εξίσου σημαντικές είναι οι αναμετρήσεις για τις ομάδες που φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν. Η 4η αγωνιστική, εννοείται πως αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βρίσκεται στην κορυφή με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, υποδέχεται σήμερα την Μπρέντφορντ με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο πριν στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωρίζει καλά ότι η ομάδα του δεν μπορεί να χάσει βαθμούς αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή, ιδίως με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται.

Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Νότιγχαμ Φόρεστ, επίσης με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί της. Οι «κόκκινοι» έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν και θέλουν να παραμείνουν αήττητοι, πριν ταξιδέψουν στο Μιλάνο για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημαντική είναι και η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φιλοξενεί την Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται απεγνωσμένα τη νίκη για να αφήσουν πίσω τους τα σκαμπανεβάσματα του ξεκινήματος, πριν βρεθούν αντιμέτωποι με την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ευρώπη. Μπράιτον-Ίπσουιτς, Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ, Φούλαμ-Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα-Έβερτον και Μπόρνμουθ-Τσέλσι τα υπόλοιπα ματς του σημερινού προγράμματος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More