Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Θέλει να αποφύγει «εφιάλτη» 24 χρόνων

Ανόρθωση: Θέλει να αποφύγει «εφιάλτη» 24 χρόνων

0 comments

Την προετοιμασία της για την αυριανή εκτός έδρας δύσκολη αποστολή στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ολοκληρώνει η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου αγνοεί τη χαρά της νίκης κόντρα στην Πάφος FC στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της, με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Η «Μεγάλη Κυρία» πάει στην Πάφο με στόχο το «διπλό», ώστε να αποτρέψει το χειρότερο ξεκίνημα της χιλιετίας στο πρωτάθλημα. Από το 2000 και έπειτα, οι κυανόλευκοι δεν έμειναν ποτέ χωρίς νίκη στα τρία πρώτα παιχνίδια μίας σεζόν.

Το εγχείρημα για την ομάδα του Γιάννη Οκκά απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικά στελεχωμένες ομάδες του «μαραθωνίου» είναι δύσκολο, όμως ενισχυμένη με τα τελευταία αποκτήματα (Γκιούρτσο και Ίλιεφ) εμφανίζεται έτοιμη να υψώσει ανάστημα.

Στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας είναι σημειωμένα τα ονόματα του τιμωρημένου Παρούτη και των Τεϊσέιρα, Μιχάλη Ιωάννου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Στο αρχικό σχήμα προορίζεται να επιστρέψει ο Χρυσόπουλος, ενώ την πόρτα της ενδεκάδας κτυπά με αξιώσεις ο Γκιούρτσο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More