Thursday, September 19, 2024
Home » Το θέλουν όλοι, αλλά να το πληρώσουμε μόνοι μας;

Το θέλουν όλοι, αλλά να το πληρώσουμε μόνοι μας;

0 comments

«Αυτό το πρωτοποριακό έργο αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για το Ισραήλ», έγραφε χτες ο Ισραηλινός υπουργός Ενέργειας Ελί Κοέν για το Great Sea Interconnector, την ηλεκτρική διασύνδεση. «Το έργο θα συνδέσει το ηλεκτρικό δίκτυο του Ισραήλ με το ευρωπαϊκό μέσω Κύπρου και Ελλάδας και θα ενισχύσει την ενεργειακή ασφάλεια στην περιοχή».

Τελικά, τους εξυπηρετεί όλους αυτό το έργο. Κι εμάς και την Ελλάδα και το Ισραήλ και την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Έτσι φαίνεται από τις παρεμβάσεις των τελευταίων ημερών. Αλλά, που να πάρει, το ρίσκο γιατί θέλουν να το αναλάβουμε μόνο εμείς; Εντάξει, το χρειαζόμαστε κι εμείς, ίσως και περισσότερο από όλους, αλλά ας βρεθεί κι ένας να μας εγγυηθεί, τουλάχιστον, ότι αν κάτι πάει στραβά θα τρέξουν κι αυτοί να το αντιμετωπίσουν για να μην φτάσουμε στο ναυάγιο. Όχι να μας λένε πως αν κάτι πάει στραβά, απλώς θα ζημιώσουν οι Ελληνοκύπριοι που θα το πληρώσουν ο κόσμος να χαλάσει.

Αρ.

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More