Thursday, September 19, 2024
Home » Εξελίξεις τις επόμενες μέρες για ηλεκτρική διασύνδεση – Ακύρωσε ταξίδι στο Χιούστον ο Υπουργός Ενέργειας

Εξελίξεις τις επόμενες μέρες για ηλεκτρική διασύνδεση – Ακύρωσε ταξίδι στο Χιούστον ο Υπουργός Ενέργειας

0 comments

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου με στόχο να υπάρξει τελική συμφωνία για το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης (Great Sea Interconnector – GSI), με τις εξελίξεις να αναμένονται στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Όπως μεταδίδει τοΚΥΠΕ, λόγω της συνέχισης των συζητήσεων, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, ακύρωσε ταξίδι του στις ΗΠΑ, όπου ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί την Κυριακή για την έκθεση Gastech που θα λάβει χώρα στο Χιούστον, μεταξύ 17 και 20 Σεπτεμβρίου.

Αρμόδιες πηγές ανέφεραν στο ΚΥΠΕ πως αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα, ενώ σημαντικός σταθμός θεωρείται η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 19 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Τη συνάντησή ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σε χθεσινοβραδινές του δηλώσεις μίλησε για πρόοδο στις συζητήσεις.

Πηγή: philenews.com

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More