Friday, September 20, 2024
Home » Όλοι με όλους από την αρχή για να «μυρίσει» Κύπελλο

Όλοι με όλους από την αρχή για να «μυρίσει» Κύπελλο

0 comments

Κακά τα ψέματα, η σημερινή κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola δεν συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον. Για την ακρίβεια, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά τις δηλώσεις Χάρη Λοΐζίδη για αίτημα του Τιμούρ Κετσπάγια να συναντηθεί με την ηγεσία της ΚΟΠ.

Λογικό, από τη στιγμή από τη στιγμή που τρεις ομάδες (ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Πάφος FC) δεν μπήκαν καν στην κληρωτίδα, ενώ βάσει προκήρυξης οι ομάδες Α’ Κατηγορίας δεν αγωνίζονται μεταξύ τους.

Οι μονοί αγώνες στην πρώτη φάση, στη φάση των «16» και στα προημιτελικά επιτρέπει σε όλες τις ομάδες να ονειρεύονται. Αρκεί μία κακή ημέρα στη δουλειά για να «ξεγυμνώσουν» οι μικροί τους μεγάλους. Για αρκετά χρόνια ο θεσμός του κυπέλλου ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των μεγάλων. Οι διπλοί αγώνες έδιναν τη δυνατότητα διόρθωσης του λάθους και οι πιθανότητες να πατήσουν την μπανανόφλουδα ήταν περιορισμένες.

Έστω και καθυστερημένα, η διοργάνωση άλλαξε μορφή από πέρσι και στην Κύπρο. Ας ελπίσουμε ότι ήταν μόνο η αρχή και γιατί όχι από την επόμενη σεζόν να μπαίνουν όλες οι ομάδες στην κληρωτίδα από τον πρώτο γύρο και να μην υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες. Να κληρώνονται όλοι με όλους, σε μονούς αγώνες στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη από κάθε ζευγάρι. Κι άμα η τύχη φέρει ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια ή Απόλλων – ΑΕΛ ή Ανόρθωση – ΑΕΚ στον πρώτο γύρο, τότε θα «μυρίσει» για τα καλά κύπελλο!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More